READING

Travel || Paris day 2 – Champs Elysees

Travel || Paris day 2 – Champs Elysees

I told you already in the first post of day 2, that I made a lot of pictures and that there would be a part 2. And here it is, part 2 of day 2. With mainly the Champs Elysees and Arc de Triomphe. We also went up on the Arc de Triomphe where we had an amazing view, you’ll see it in the pictures!;)
Ik vertelden jullie al eerder, in de eerst post van onze tweede dag, dat ik ontzettend veel foto’s gemaakt heb van deze dag en dat er daarom een tweede deel aankwam. En hier is die dan, deel 2 van dag 2. Het zijn voornamelijk foto’s van de Champs Elysees en de Arc de Triomphe. We hebben ook nog de Arc de Triomphe beklommen, met een prachtig uitzicht toen we eenmaal boven waren. Als je de foto’s ziet zul je het vast met me eens zijn!;)
See the other post of day 2 HERE!

What I wore:
Skull top from Zara
Shorts from Bershka 
Sandals unknown
Sunglasses from Ray-Ban
Bag from V&D

Leuk dat je The New Girl In Town leest! Ik ben Laura en deel dagelijks de tips & tricks en inspiraties op het gebied van interieur, reizen, carrière, ondernemen, maar ook de laatste nieuwtjes, leuke weetjes en de trends op het gebied van fashion & beauty. Enjoy!

RELATED POST

 1. Great post!

  Love this look 🙂

  Love,

  Janice
  the-fashion-milkshake.blogspot.nl

 2. Beautiful pictures!! Ah…..Paris!

 3. Esmay

  28 augustus

  Zo gaaf!

 4. Hele gave foto’s!

 5. Lovely pictures! I love Paris <3

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

INSTAGRAM
@lauraboogers