READING

Travel || Paris day 4 – Last photos

Travel || Paris day 4 – Last photos

Day 4 in Paris. These are also the latest pictures from our trip to Paris, because on our last day (day 5) we went shopping. What we did on day 4? We went to Jardin Du Luxembourg, Place Vendôme even though the shops were not open, Petit Palais and to Louis Vuitton and Marc Jacobs exhibition. Unfortunately I have only one bad picture of this exhibition, because you’re not allowed to make pictures! But when you’re in Paris and love fashion, you really need to go to this exhibition;)
Parijs dag 4 en ook meteen de laatste foto’s van ons tripje naar Parijs. Op onze laatste dag (dag 5) hebben we namelijk lekker gewinkeld. Wat we op dag 4 hebben gedaan? We zijn naar Jardin Du Luxembourg geweest, Place Vendôme ook al waren de winkels dicht, Petot Palais en de Louis Vuitton en Marc Jacobs expositie. Helaas heb ik maar één slechte foto van de expositie, het is namelijk niet toegestaan om foto’s te maken. Maar als je in Parijs bent en van Fashion houdt, moet je zeker een bezoekje brengen aan deze expositie;). 

What I wore: 
Top from Bershka 
Shorts from Oasap.com
Sandals unknown
Bag from V&D
Sunglasses from Ray-Ban
Watch from Ikki
Bracelet from Modemusthaves.com

Leuk dat je The New Girl In Town leest! Ik ben Laura en deel dagelijks de tips & tricks en inspiraties op het gebied van interieur, reizen, carrière, ondernemen, maar ook de laatste nieuwtjes, leuke weetjes en de trends op het gebied van fashion & beauty. Enjoy!

RELATED POST

 1. Wat een leuke foto’s weer. Ik zou zo op de trein stappen richting Parijs. Fantastische stad.
  Fijne dag!

  Xo
  http://myscrambledstyle.blogspot.nl/

 2. Echt prachtige foto’s! Die van jou voor de Chanel deur is heel leuk 🙂

  Liefs Bo

 3. Esmay

  30 augustus

  Hoe meer je hierover post, hoemeer ik naar Parijs wil!

 4. wauw heel luk om te zien, leuke foto’s ik hou van Parijs 😀

  Ga je vanavond ook naar Zalando?

  xoxo

 5. zonder het vraagt teken :p

 6. Chloë

  30 augustus

  Super mooie foto s!X

 7. Parigi è una città stupenda!!
  BAci, Denis!

  http://thebsheep.blogspot.it/

 8. //LOLI

  30 augustus

  Miss Paris, thank you for sharing your photos x

  http://life-of-a-london-intern.blogspot.co.uk/

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

INSTAGRAM
@lauraboogers