New In || Nelly Shoes

If you follow me on Twitter, then you have already read it. Last week I orded 2 pairs of shoes in the sale at Nelly.com. Yesterday my new beauties finally came with the post and I love them. I’ve also chosen for colour, because the last time, while organizing my shoes, I realized that I’ve so many black heels. It was time for a change! You like them too? And do you have a favorite?
Als je mij op Twitter volgt heb je het misschien al wel gelezen. Vorige week heb ik namelijk 2 paar schoenen in de Sale bij Nelly.com besteld. Gisteren werden mijn nieuwe beauties dan eindelijk bezorgd en ik ben erg heel blij mee. Ik heb deze keer ook voor kleur gekozen, omdat ik de laatste keer tijdens het opruimen van mijn schoenen erachter kwam dat ik wel heel veel zwarte hakken heb. Dus tijd voor wat anders! Vinden jullie de schoenen ook leuk en heb je een favoriet?

Leuk dat je The New Girl In Town leest! Ik ben Laura en deel dagelijks de tips & tricks en inspiraties op het gebied van interieur, reizen, carrière, ondernemen, maar ook de laatste nieuwtjes, leuke weetjes en de trends op het gebied van fashion & beauty. Enjoy!

RELATED POST

 1. Wauw, je zwarte hakken zijn echt prachtig!
  Ben benieuwd hoe je ze combineert 🙂

  xoxo The Daily Fashion Drug

 2. Wat een mooie hakken, ik vind vooral de groene mooi!

  Zagen de sneakers er mooi uit in het echt? X

 3. Rosalinde

  13 september

  Ze zijn niet helemaal mijn smaak, maar ik denk wel dat je ze heel leuk kunt combineren. 🙂

 4. Dascha

  13 september

  Ik vind de blauwe schoenen onwijs gaaf!
  Heel casual.

  xoxo
  http://www.its-dash.blogspot.nl/

 5. the green one are cool! 🙂

 6. Wauw, ze zijn allebei heel mooi!

 7. Echt prachtige schoenen! Vind ze super euk!
  LIefs

 8. Rebecca

  13 september

  Super chic choices….these are really beauties!!

  REBECCA
  http://www.redtagchiclosangeles.com

 9. Josephine

  13 september

  Ze zijn mooi!

 10. Les is more

  13 september

  Liefde voor de rechtse!
  xoxo

 11. Heel leuk die schoenen!

  X

  La mode brux

  Like me on Facebook!

 12. Kim

  14 september

  Leuke schoenen! Ik weet niet of je me nog kent, maar we waren samen met Follow Fashion bij FNO. Was een leuke avond 🙂

  xx

  http://www.kimgodschalk.com

 13. Vintagirie

  14 september

  Ik vind de blauwe erg mooi! Heerlijk om in de sale mooie schoenen te kopen! Ik heb toevallig ook nieuwe schoenen gekocht 😀

 14. Wat zijn ze leuk! Ben benieuwd hoe je ze gaat combineren!

  X

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

INSTAGRAM
@lauraboogers