READING

New In || Primark, I love you

New In || Primark, I love you

I love Primark! Luckily the Primark is not really near by for me, because I always buy to much. That’s why I go two times a year to shop for the new seasons (summer and winter). Most of the time I’m coming home with some basic items like sweaters, cardigans and blouses. And as a shoe addict I always buy shoes there, I can’t resist it. The shoes are so cheap and they have so many amazing models. Wanna know what I bought this time? Just click ‘read more’;). 
I love Primark! Gelukkig is de Primark niet echt dichtbij voor mij. Ik koop namelijk altijd té veel. Daarom ga ik ook maar twee keer per jaar om te shoppen voor de nieuwe seizoenen (zomer en winter). Meestal kom ik na mijn bezoekje aan de Primark terug met basic items zoals truien, vesten en blouses. En als schoenen verslaafde kom ik ook altijd thuis met schoenen. Ik kan het gewoon niet weerstaan, de schoenen zijn zo goedkoop en ze hebben zoveel leuke modellen. Weten wat ik deze keer heb gekocht? Klik dan op ‘read more’;). 

Everything is from Primark

Leuk dat je The New Girl In Town leest! Ik ben Laura en deel dagelijks de tips & tricks en inspiraties op het gebied van interieur, reizen, carrière, ondernemen, maar ook de laatste nieuwtjes, leuke weetjes en de trends op het gebied van fashion & beauty. Enjoy!

RELATED POST

 1. Wauw, leuke spulletjes heb je gekocht!
  Vooral je rode laarsjes en blauw jasje 🙂

  Naar welke Primark ben je geweest? In Rotterdam of Zaandam?
  Normaal zie ik nooit zoveel leuke dingen, maar dit vind ik echt ontzettend leuk!

  xoxo The Daily Fashion Drug

 2. Sianna

  27 september

  Ah, I love the boots and the black shirt. Lucky you can shop from Primark.

 3. primark i also love you 😛 leuke post meid en leuke kleren vind het blauwe jasje heel mooi en de rode laarsjes ook wel heel gaaf xx anouk http://www.rockthiscocostyle.com

 4. great stuff! we are so sad that is no one Primark in Switzerland 🙁

 5. Leuk! Ik heb dat donkerblauwe vestje ook 🙂

 6. Josephine

  27 september

  Wauw, beide laarsjes vind ik mooi!

 7. Wauw die jurkjes zijn zo mooi!
  Liefs

 8. Riëlle K.

  27 september

  Heel leuk! Ik ga ook maar twee keer per jaar & dat is heel slim 😉

  http://itsraininghas.blogspot.com

 9. you bought really gorgeous pieces 🙂

  Amazing!

 10. Nanda

  29 september

  Oh wauw, die rode laarsjes! De armbandjes zijn ook super leuk.

 11. leuke aankopen meid!

  xoxo

 12. I love Primark too, unfortunately is so far away from Slovakia 🙁

  http://www.karissaworld.blogspot.com

 13. Wow, leuke aankoopjes zeg! Ik moest ook maar eens langsgaan zo te zien haha. Liefs.

 14. //LOLI

  2 oktober

  Love those chunky knits and gold bangles x

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

INSTAGRAM
@lauraboogers