New in || Pixum Canvas

What’s nicer to have than photos of friends and family which bring back nice memories? I love to have those photos and normally I don’t like to have a (large) photo of myself hanging on the wall, but this photo I really loved. It’s photographed by my sweet boyfriend and edited by my father. When I got the chance to print one of my photos on Canvas by Pixum, I chose this photo. The end result is not only beautiful by the editing of my father but the queality of the canvas is also incredibly good, the picture is even on canvas really sharp and I got it within 4 days after I placed the order and already ‘ready-made’. Perfect! 
You can not only print your photos on canvas at Pixum, but you can also order photobooks, photo calendars and greeting card! So when you’re searching for a ‘Sinterklaas’- or Christmas gift, then this is definitely recommendable;). 
Wat is leuker dan foto’s van vrienden en familie te hebben die herinneringen naar boven halen of gewoon leuke/grappig zijn? Normaal gesproken hou ik er niet zo van om een (grote) foto van mijzelf te hebben, maar deze foto vond ik toch zelf ook wel erg mooi! Gefotografeerd door mijn lieve vriendje en bewerkt en gephotoshopt door mijn vader. Toen ik de kans kreeg om een van mijn foto’s door Pixum te laten afdrukken op canvas, is het na lang zoeken deze foto geworden. En wat ben ik er blij mee! Het eindresultaat, is niet alleen door de bewerkingen van mijn vader, echt prachtig. De kwaliteit van het canvas is ontzettend goed, de foto is zelfs op canvas ontzettend scherp en binnen 4 dagen na de bestelling had ik hem al ‘kant-en-klaar’ in huis. Echt perfect! 
Je kunt bij Pixum trouwens niet alleen foto’s op canvas laten drukken, maar ook fotoboeken, fotokalenders en wenskaarten bestellen! Dus je moet je nog een Sinterklaas- of kerstcadeautje? Dan is dit zeker een aanrader;). 
P.S. Don’t forget to join the give-away!


Leuk dat je The New Girl In Town leest! Ik ben Laura en deel dagelijks de tips & tricks en inspiraties op het gebied van interieur, reizen, carrière, ondernemen, maar ook de laatste nieuwtjes, leuke weetjes en de trends op het gebied van fashion & beauty. Enjoy!

RELATED POST

 1. Heel erg mooi!

 2. Jan

  18 november

  Leuk resultaat zeg!
  Ik mag er ook wat ‘kopen’, ben nog steeds aan het twijfelen what to do haha!

 3. i love this photo! You are so gorgeous!

  -liv
  http://chocolivlovelaugh.blogspot.kr

 4. Wat gaaf! mooie foto ook!
  xoxo
  http://www.lesismoreblog.com

 5. Denise

  18 november

  Dat is een supergave foto!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

INSTAGRAM
@lauraboogers