READING

Favorites || & Other Stories

Favorites || & Other Stories

|| Black heels || Hat || Pink Clutch || Flat Sandals || Dress || Striped Sweater || Dress || Skirt || 

Saturday the first shop from & Other Stories from H&M opened his doors in London, but also online. & Others Stories has an amazing collection with shoes, bags, dresses, sweater, shorts, skirts, trousers and more for all price ranges, from 150 euros to 10 euros. I saw a lot of nice items I want to add to my wardrobe, but these 8 items are my favorites. Have you visted & Other Stories (web)shop and/or bought something already? What do you think of & Other Stories?

Zaterdag is de eerst winkel van & Other Stories van H&M open gegaan in Londen, maar ook online. & Other Stories heeft een geweldig collectie met schoenen, tassen, jurken, truien, shorts, rokken, broeken en meer in alle prijs klassen, van 150 euro tot 10 euro. Ik heb al een heleboel leuke items gezien die ik aan mijn garderobe zou willen toevoegen, maar deze 8 items zijn mijn favoriete. Hebben jullie de & Other Stories (web)winkel al bezocht en/of al iets gekocht? Wat vinden jullie van & Other Stories?


Leuk dat je The New Girl In Town leest! Ik ben Laura en deel dagelijks de tips & tricks en inspiraties op het gebied van interieur, reizen, carrière, ondernemen, maar ook de laatste nieuwtjes, leuke weetjes en de trends op het gebied van fashion & beauty. Enjoy!

RELATED POST

 1. Dat ziet er goed uit! Ik ken het eigenlijk nog niet. Maar zie nu al items in je collage zitten die ik leuk vind. 🙂 Liefsss
  http://www.lounabeauty.nl

 2. Mooie items!

 3. Super leuke items, vooral de sandaaltjes!

  LOVE BO,
  PurePreciousPerfection.com

 4. Er zitten leuke dingen bij :-).

 5. Those H&M black heels are super cool, love the heel part with it being so architectural! So glad I clicked on your comment that led me back to your blog, your posts’ contents are info and image juicy so expect to be seeing some regular comments from me. I just posted the FRONT ROW SHOTS I TOOK from the new GIVENCHY AW13-4 show. Yes, the photos aren’t from Google, they were taken by me. It was my first Givenchy show so please do tell me what you think of it. It’s not your average review I guarantee. Hope you’re gonna be wonderfully PROVOKED 😉

  xx The Provoker
  http://www.the-provoker.com/2013/03/givenchy-future-feminism.html

 6. moooie items, maar wat een super vette hakken man !

  x

  http://www.sistersandsisters.com

 7. oh wow, what a nice post!! i wrote a post about this topic too. i like the cloths :)!!
  great blog, enjoy reading it. :>
  wondering if you wanna follow each other? we could stay in touch though.
  best wishes and have a nice day,
  http://www.rot-schopf.com

 8. jaaa erg gaaf!

 9. Dascha

  20 maart

  Leuke items heb je uitgekozen <3
  Ik vind de twee jurkjes heel tof!

  xoxo
  http://www.its-dash.blogspot.com

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

INSTAGRAM
@lauraboogers