New in || MelanO and Zara

Besides the shoes I bought on Nelly.com, I also did some ‘offline’ shopping and got some gifts from my sweet boyfriend. And yes, one of my purchases are shoes again. I know it’s getting a bit crazy, but I know that I’m going to wear these boots a lot. So I had a good reason to buy them;). I also got a beautiful ring from the Dutch brand MelanO and a Jeans and a shirt from Zara. Happy me:)
Naast de schoenen van Nelly.com, heb ik ook wat ‘offline’ shopping gedaan en heb ik ontzettend leuke cadeaus gekregen van mijn lieve vriendje. En ja, een van de items die ik gekocht heb zijn schoenen. Ik weet dat het misschien wat te gek wordt, maar ik weet zeker dat ik deze ontzettend vaak ga dragen. Een goede reden dus om ze te kopen;). Daarnaast heb ik ook een hele mooie ring gekregen van het Nederlandse merk MelanO en een jeans en een shirt van Zara. Happy me:)

Boots, shirt and jeans from Zara
Ring from MelanO

Leuk dat je The New Girl In Town leest! Ik ben Laura en deel dagelijks de tips & tricks en inspiraties op het gebied van interieur, reizen, carrière, ondernemen, maar ook de laatste nieuwtjes, leuke weetjes en de trends op het gebied van fashion & beauty. Enjoy!

RELATED POST

  1. Wat een leuke aankoopjes zeg! Ik vind je laarsjes en ring heel mooi 🙂

    xo The Daily Fashion Drug

  2. Wat een leuke laarsjes!! Volgens mij zitten ze geweldig!
    XX

  3. Leeeeeeuk! echt gaaf te combineren ook ! XX

  4. 17 maart

    hele leuke aankoopjes! 😀

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

INSTAGRAM
@lauraboogers