Photodiary || Week 10

|| Last weeks outfit post ||
Last week there was no photodiary, but It’s back this week. This time with outfits, new shoes and drinks on the terrace. I wish I could have drinks on the terrace again this week, but unfortunately the weather sucks. It’s so cold again. I can’t wait till it’s spring.. let’s hope it’s coming soon, because I want to wear spring clothes. Are you ready for Spring? Happy Monday!
Afgelopen week was er helaas geen photodiary, maar deze week is die er weer. Deze week met outfits, nieuwe schoenen en drankjes op het terras. Kon ik maar weer het terras op deze week. Helaas is het weer omgeslagen, het is weer ontzettend koud. Ik kan niet wachten totdat het lente is. Laten we hopen dat de lente ons snel komt vergezellen, ik kan namelijk niet wachten om weer dunne en vrolijke lente kleren te dragen. Hebben jullie ook al zo’n zin in de lente? Fijne maandag!

|| First glass of wine on the terrace this year! || 
|| Package from Nelly.com, not only love the inside but also the box itself ||  

 || This was in the Nelly.com box, shoes. Also bought some readings! || 
|| High heels friday outfit ||


Leuk dat je The New Girl In Town leest! Ik ben Laura en deel dagelijks de tips & tricks en inspiraties op het gebied van interieur, reizen, carrière, ondernemen, maar ook de laatste nieuwtjes, leuke weetjes en de trends op het gebied van fashion & beauty. Enjoy!

RELATED POST

 1. Heerlijk een wijntje op een terras! Ik kan ook niet wachten tot de lente écht begint!! 🙂 En ik vind je heels op de laatste foto trouwens super mooi! ♥

  Liefs, Annabel

 2. Dascha

  11 maart

  Super leuke foto’s! Je schoenen
  zijn echt ontzettend gaaf! *_*

  xoxo
  http://www.its-dash.blogspot.com

 3. leuke post!Vooral je schoenen en je muts!
  bedankt voor je leuke reactie op mijn blog!

 4. Leuke schoenen!
  Liefs

 5. Sharon

  11 maart

  Die nelly hakken zijn gaaf!

  http://www.style-chameleon.com/

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

INSTAGRAM
@lauraboogers