Back in blog town!

It has been two weeks that I blogged for the last time and it’s all because of school. The last two weeks I had a lot to do like schoolprojects, exams and portfolio’s. But now I’m back in blog town en hopefully with more posts and outfits then before. Here is the ‘first’ outfit post, with my study/school outfit. Simple and casual;). 
Het is alweer twee weken geleden dat ik voor het laatst dat ik een blog online plaatste, school is hier de schuldige. Afgelopen weken was ik ontzettend druk met projecten, tentamens en portfolio’s. Maar nu ben ik weer terug en hopelijk ook met meer posts en outfits dan hiervoor. Hierbij de eerste korte outfit post, met mijn studie/school outfit. Simpel en casual;). 

What I’m wearing: 
Leather jacket, shirt and shoes from Zara
Pants and bag from H&M
Sunglasses from Ray-Ban
Watch from Ikki

Leuk dat je The New Girl In Town leest! Ik ben Laura en deel dagelijks de tips & tricks en inspiraties op het gebied van interieur, reizen, carrière, ondernemen, maar ook de laatste nieuwtjes, leuke weetjes en de trends op het gebied van fashion & beauty. Enjoy!

RELATED POST

 1. great ;-))

  i invite to me too

  http://WWW.LIVE-STYLE20.BLOGSPOT.COM

 2. Jeeej leuk dat je weer outfits post! Ik heb ze gemist 🙂
  En wat een toffe laarsjes heb je aan zeg!

  xo The Daily Fashion Drug

 3. Kan gebeuren, volgens mij heeft iedereen het druk met school op het moment…
  Liefs, Swaen

 4. Gave sweater en booties 🙂

  LOVE BO,
  PurePreciousPerfection.com

 5. Hele leuke look! Gave laarzen!

  xx Riëlle

  itsraininghas.blogspot.com

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

INSTAGRAM
@lauraboogers