READING

Favorite Blogs || Lizzy van der Ligt

Favorite Blogs || Lizzy van der Ligt


It has been a while since I posted a favorite blog, so let’s start this week again with the dutch blogger Lizzy van der Ligt. I really love her style and I just love every single outfit this girl is wearing. Especially her shoe collection is amazing, with shoes from Isabel Marant, Céline, Giuseppe Zanotti and more. Can we switch wardrobes please!? 
Het is alweer een tijd geleden dat ik weer een nieuwe post plaatste in de rubriek Favorite Blogs, dus laten we deze week weer beginnen met blogger Lizzy van der Ligt. De Nederlandse Lizzy heeft echt een geweldige stijl en ondanks dat ik sommige outfits zelf niet zo snel zou dragen vind ik toch elke outfit die ze aan heeft geweldig. Vooral haar schoenencollectie is fantastisch, met schoenen van Isabel Marant, Céline, Giuseppe Zanotti en meer. Kunnen we misschien van wardrobe wisselen Lizzy!?


Leuk dat je The New Girl In Town leest! Ik ben Laura en deel dagelijks de tips & tricks en inspiraties op het gebied van interieur, reizen, carrière, ondernemen, maar ook de laatste nieuwtjes, leuke weetjes en de trends op het gebied van fashion & beauty. Enjoy!

RELATED POST

 1. Thank you!I’m going directly to meet her

  xx

 2. Simona

  24 april

  Must check her blog, looks fantastic! 🙂

 3. kamila

  24 april

  nice pics;DD

  i invite to me too

  http://WWW.LIVE-STYLE20.BLOGSPOT.COM

 4. Lizzy’s blog is inderdaad heel cool ja :D. Ik volg haar ook.

  Ps. op mijn blog kun je een Groupon cadeaubon winnen. Je hoeft alleen je e-mailadres achter te laten. Doe je al mee?

 5. Oeh, gaaf!
  Liefs, Swaen

 6. Ja zo leuk is haar blog! Ook een van mijn favorieten 🙂 X

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

INSTAGRAM
@lauraboogers