New || Boudoir by Mail

Two weeks ago I received this cute and frenchy package from Boudoir by Mail. In December I already told you about this new concept. You probably know the beautyboxes, right? Boudoir by Mail is almost the same, but then with luxury panty. You can read all about this concept HERE! I was so curious about the concept, how it works and what kind of panty you get so…. here it is. Isn’t the panty cute? 

What do you think about the concept? Would love to receive this kind of panty every month? 

Twee weken geleden ontving ik dit schattige en fransachtige pakketje van Boudoir by Mail. In december vertelde ik jullie al over dit nieuwe concept. Jullie kennen vast allemaal wel de beautyboxen? Boudoir by Mail is bijna hetzelfde principe alleen dan met luxe slips. Je kunt alles over het concept HIER lezen! Ik was zo nieuwsgierig naar het concept, hoe het werkt en wat voor je slip kreeg dus… hierbij het resultaat. Is de slip niet leuk? 

Wat vinden jullie van het concept? Zouden jullie elke maand zo’n slip willen ontvangen? 
Leuk dat je The New Girl In Town leest! Ik ben Laura en deel dagelijks de tips & tricks en inspiraties op het gebied van interieur, reizen, carrière, ondernemen, maar ook de laatste nieuwtjes, leuke weetjes en de trends op het gebied van fashion & beauty. Enjoy!

RELATED POST

 1. Amy

  10 april

  Ik vind het een grappig concept; maar denk niet dat ik een abo zal nemen. Want ik ben enorm picky als het om mijn ondergoed gaat; dus kies het liever zelf yuit 😉

 2. Interesting concept! I like the pantie you got:)
  Saying that I guess I’m with Amy though and rather choose my lingerie myself.
  I guess it takes the time to get used to the idea.

  xx
  Tali

 3. wow looks fantastic – so nice.
  kisses

  FASHION-MEETS-ART by Maren Anita

 4. O wat leuk, en een mooie is het ook.
  Liefs, Swaen

 5. Lisa

  17 april

  Oh wat grappig! En een mooie slip inderdaad.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

INSTAGRAM
@lauraboogers