READING

On my way to Barcelona!

On my way to Barcelona!

At this moment I’m on my way to the airport, because I’m going to Barcelona again. I’ve been to Barcelona two times before but this time I’m going a whole week instead of a day. Can’t wait to be there! I hope I can updated the blog this next week, but you can also follow me on Instagram to stay up to date. #thenewgirlintowninbarcelona
P.S. Tips for nice shops, restaurants etc. in Barcelona are very welcome;).

Op dit moment ben ik onderweg naar het vliegveld. Waar de reis naartoe gaat? Barcelona! Ik ben al twee keer eerder in Barcelona geweest, maar deze keer ga ik een hele week in plaats van één dag. Kan niet wachten om er weer te zijn! Hopelijk kan ik de blog updaten aankomende week, maar je kunt mij natuurlijk ook volgen op Instagram. Zo kan je up to date blijven van mijn weekje in Barcelona. #thenewgirlintowninbarcelona
P.S. Tips voor leuke winkels, restaurants etc. in Barcelona zijn heel erg welkom;). 

Photos from Barcelona 2012 en 2011

Leuk dat je The New Girl In Town leest! Ik ben Laura en deel dagelijks de tips & tricks en inspiraties op het gebied van interieur, reizen, carrière, ondernemen, maar ook de laatste nieuwtjes, leuke weetjes en de trends op het gebied van fashion & beauty. Enjoy!

RELATED POST

 1. kamila

  27 april

  nice pics= DD

  i invite to me too
  follow me

  http://www.live-style20.blogspot.com

 2. Simona

  27 april

  Enjoy your trip Laura 🙂

 3. Zalige foto’s! Dat wordt zeker en vast een leuke reis! 🙂

  Liefs, leen

 4. nice photos!

 5. Wendy

  28 april

  Veel plezier!!! Ik ga in juli ook naar Barcelona 🙂

  XxX
  http://fabulousstylews.blogspot.com

 6. Have fun!!

  xoxo
  Joyce

  livstyle.nl

 7. Dascha

  28 april

  Barcelona is echt prachtig! Mijn tante woont daar! 🙂
  Heel veel plezier en geniet van het prachtige weer!

  Happy sunday!

  xoxo
  http://www.its-dash.blogspot.com

 8. Barcelona is zó leuk! Het snoepwinkeltje dat achter Placa Reial zit is echt een aanrader!
  Liefs

 9. Jaaa Barcelona is zo mooi!! Ik ga er deze zomervakantie ook weer hern, kan niet wachten op de sangria:) ik vind de stradivarius altijd een heel leuke winkel! X

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

INSTAGRAM
@lauraboogers