Photodiary || Week 17

Happy Monday from a rainy Barcelona! Yes… unfortunately rain, but it will (hopefully) be better the next few days.  Before I show you my pictures from Barcelona, first this Instagram diary (with some Instagram photos from Barcelona). I also have two great lookbooks to show you and an outfit post for you from last week;). For now, this is my week in photos! 
Happy maandag vanuit een regenachtige Barcelona! Ja.. helaas regen, maar de aankomende dagen wordt het waarschijnlijk wat beter (hopelijk). Voordat ik jullie mijn foto’s van Barcelona laat zien, eerst nog even een Instagram diary (met wat Instagram foto’s van Barcelona). Ook heb ik twee prachtige lookbooks voor jullie klaar staan en een outfit post van vorige week;). Voor nu mijn week in foto’s!

|| My cute new wallet and ring, thanks to Stylefruits || 

|| My new floral pants || 

|| One of the outfits I wore last week || 

|| Ready for Barcelona || 

 || At the airport before flying to Barcelona || 

|| Coffee/tea break in Barcelona || 

|| La Rambla, Barcelona || 

Leuk dat je The New Girl In Town leest! Ik ben Laura en deel dagelijks de tips & tricks en inspiraties op het gebied van interieur, reizen, carrière, ondernemen, maar ook de laatste nieuwtjes, leuke weetjes en de trends op het gebied van fashion & beauty. Enjoy!

RELATED POST

 1. Gea

  29 april

  leuke foto’s!

 2. Super gaaf die wallet! xxx

 3. Alies

  29 april

  Wat een leuke foto’s. Die portemonnee is echt cute.

 4. Mooie foto’s, veel plezier in Barcelona, jammer dat je queensday moet missen 🙁

 5. Wat een hoop leuke foto’s! En ’t eten ziet er heerlijk uit 🙂
  Heel veel plezier in Barcelona, geniet er nog even van!

  xo The Daily Fashion Drug

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

INSTAGRAM
@lauraboogers