Barcelona || Day five

Our last day of sightseeing in Barcelona! We took the ‘hop on hop off’ bus and did a tour through Barcelona.   At the Olympic Stadium we took these outfit photos, a place I had not seen before. The place where the Olympic games in 1992 were held. I wore that day mint green trousers and shirt from Zara and again my beloved All-Stars! 
Dag vijf, de laatste sightseeing dag in Barcelona! Op deze op één na laatste dag hebben we een tour door deze prachtige stad gemaakt met de ‘hop on hop off’ bus. Een van de plekken waar we zijn uitgestapt en deze foto’s zijn genomen was het Olympisch Stadion, een plek/bezienswaardigheid waar ik nog niet eerder was geweest. De plek waar in 1992 de Olympische spelen zijn gehouden. Wat ik die dag droeg.. een mint groene broek en shirt van Zara en mijn altijd geliefde All-Stars! 

What I wore: 
Blazer, shirt and trousers from Zara
Shoes from Converse
Bag from David Jones 
Sunglasses from Ray-Ban

Leuk dat je The New Girl In Town leest! Ik ben Laura en deel dagelijks de tips & tricks en inspiraties op het gebied van interieur, reizen, carrière, ondernemen, maar ook de laatste nieuwtjes, leuke weetjes en de trends op het gebied van fashion & beauty. Enjoy!

 1. how cool is that!

  xoxo from rome
  K.
  kcomekarolina.com

 2. Erg leuke top 🙂

  LOVE BODIL,
  PurePreciousPerfection.com

 3. Leuk t-shirt en wat een heerlijk weer….

  xoxo
  Joyce

  livstyle.nl

 4. Mooie foto’s zeg! Wil ook graag de zon zien en het liefst na mijn tentamens:)

  XH

 5. Mooie foto’s!
  Ik vind je shirtje echt super leuk!

  XO The Daily Fashion Drug

 6. Barcelona is een prachtige stad he? Volgens mij heb je het goed naar je zin gehad! Leuke outfit, mooi shirt!
  XX, Eva Floor

 7. really cool shirt! nice blog!

  xx Aline

  http://soeursblondes.blogspot.com

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

INSTAGRAM
@lauraboogers