READING

Barcelona || Day four

Barcelona || Day four

I still got some photos from my trip to Barcelona two weeks ago. On our fourth day we went to the famous Parc Güell and La Sagrada Familia. Two places I have been before but never gets boring. What I was wearing that day? My new, now 3 weeks old, pants from Zara, H&M shirt and All-stars.

Ik heb nog steeds een aantal foto’s van Barcelona, alweer van twee weken geleden, in petto. Op onze vierde dag in Barcelona zijn we naar het beroemde park Parc Güell geweest en La Sagrada Familia. Twee plekken waar ik al een paar keer eerder ben geweest, maar je toch altijd blijven fascineren. Wat ik die dag droeg? Mijn nieuwe, nu drie weken oude, broek van Zara, H&M shirt en All-stars.

Shirt from H&M
Pants from Zara
Shoes from Converse
Sunglasses from Ray-Ban 

Leuk dat je The New Girl In Town leest! Ik ben Laura en deel dagelijks de tips & tricks en inspiraties op het gebied van interieur, reizen, carrière, ondernemen, maar ook de laatste nieuwtjes, leuke weetjes en de trends op het gebied van fashion & beauty. Enjoy!

  1. Jealous!

  2. Wow! Beautiful pictures :-)) Barcelona is an amazing city!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

INSTAGRAM
@lauraboogers