Barcelona || Day one

The first real day in Barcelona! Saturday 27th of April in the afternoon I landed in a cloudy and rainy Barcelona. We (my mom, dad, brother and boyfriend) went to our apartment in the hope that the weather would be beter the next day, the first real day in Barcelona. Unfortunately the weather wasn’t better, but we were excited to see the city! With an umbrella and some not rainy moments we went for a walk through the city, from the shopping mall Maremàgnum (almost the only one who’s is open on Sunday), to Catedral de Barcelona, to Placa de Catalunya and via La Rambla back to the subway to go back to our apartment. Besides the horrible weather and the rain we had a great first day with some photos as result;). You will see them all below! 
De eerste dag in Barcelona! Zaterdag 27 april in de middag landde ik in een bewolkte en regenachtige Barcelona. Met mijn vader, moeder, broertje en vriend ben ik naar ons appartement gegaan in de hoop dat het weer beter de volgende dag beter zou zijn, onze eerste echte hele dag in Barcelona. Helaas was het weer niet beter, maar dat mocht de pret niet drukken. Met een paraplu en af en toe droge momenten zijn we een ‘kleine’ wandeling gaan maken door de stad, van het winkelcentrum Maremàgnum (een van de weinige die open is op zondag), naar Catedral de Barcelona, door naar Placa de Catalunya en via La Rambla weer terug naar de metro naar het appartement. Ondanks het slechte weer en de regen hebben we toch nog een leuke eerste dag gehad met een aantal foto’s als resultaat;). Bekijk ze allemaal hieronder! 

 What I wore: 
Jacket and shoes from Zara
Blouse, pants and bag from H&M


Leuk dat je The New Girl In Town leest! Ik ben Laura en deel dagelijks de tips & tricks en inspiraties op het gebied van interieur, reizen, carrière, ondernemen, maar ook de laatste nieuwtjes, leuke weetjes en de trends op het gebied van fashion & beauty. Enjoy!

RELATED POST

  1. Barcelona is zo leeeuk! Mooie foto’s en leuke outfit had je aan. 🙂

  2. Leuke foto’s!!

  3. Bareclona is zó leuk!
    Liefs

  4. barcelona is zo’n mooie stad! jammer van het weer, hopen dat de zon snel doorkomt! xx

  5. Superfoto’s!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

INSTAGRAM
@lauraboogers