Barcelona || Day three

Day three in Barcelona, the first day with amazing weather! We started our day in Barcelona by seeing Arc de Triomf, from there we walked through Parc de la Ciutadella. A beautiful parc with an amazing fountain. From the parc we went to the beach and walked from almost the new port to the old port along the beach. See here my outfit from that day and some sightseeing photos. I’m wearing my new sunglasses from ikhebeenbril.nl by the way, love it! 
Dag drie in Barcelona, de eerste dag met heerlijk weer! We begonnen deze dag bij de Arc de Triomf van Barcelona en hebben daarna heerlijk door Parc de la Ciutadella gelopen. Een prachtig park met een prachtige fontein, een echte sightseeing tip;). Na een wandeling door het park zijn we naar het strand gegaan en hebben daar van de nieuwe haven langs het strand naar de oude haven gelopen. Zie hier de outfit die ik die dag droeg en wat sightseeing foto’s. Ik draag trouwens mijn nieuwe zonnebril van ikhebeenbril.nl, love it!

What I wore:
Jacket and jeans from Zara
Blouse from H&M
Shoes from Converse 
Bag from David Jones
Sunglasses from ikhebeenbril.nl
Ring from Buddha to Buddha

Leuk dat je The New Girl In Town leest! Ik ben Laura en deel dagelijks de tips & tricks en inspiraties op het gebied van interieur, reizen, carrière, ondernemen, maar ook de laatste nieuwtjes, leuke weetjes en de trends op het gebied van fashion & beauty. Enjoy!

RELATED POST

  1. Aaaaah mooie foto’s!
    Liefs

  2. je zonnebril is echt heel tof! leuk om allemaal spots terug te zien in je foto’s waar ik vorig jaar ook geweest ben, prachtige stad barcelona! xx

  3. Geweldige broek! Ik wil ook zo graag naar Barcelona, lijkt me zo top daar 🙂 X

  4. Wat heerlijk dat je naar Barcelona bent geweest, ik wil óók! X

  5. Leuke foto’s om te zien! Dat hoesje voor je telefoon is echt gaaf haha

  6. Wat een leuke zonnebril! En I like Barcelona! XX

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

INSTAGRAM
@lauraboogers