Barcelona || Day two

Day two in Barcelona last week. On this unfortunately another rainy day we visited Mercat de la Boqueria, an indoor foodmarket at La Rambla, and Placa Reial. One of my favorite squares in Barcelona with cute buildings, a lot of palmtrees and terraces. What I was wearing that day? One of my purchases from Barcelona, the striped shirt from Pull and Bear. See more photos below!

Dag twee in Barcelona afgelopen week. Op deze dag, helaas weer een regenachtige dag, hebben we een bezoekje gebracht aan Mercat de la Boqueria, een overdekte markt met alleen maar eten aan La Rambla, en Placa Reial. Een van mijn favoriete pleinen in Barcelona met prachtige gebouwen, veel palmbomen en terrasjes. Wat ik die dag droeg? In ieder geval een van mijn nieuwe aankopen uit Barcelona, het gestreepte shirt van Pull and Bear. Zie voor meer foto’s hieronder!

What I wore: 
Blazer en boots from Zara
Shirt from Pull and Bear
Black pants from H&M

Leuk dat je The New Girl In Town leest! Ik ben Laura en deel dagelijks de tips & tricks en inspiraties op het gebied van interieur, reizen, carrière, ondernemen, maar ook de laatste nieuwtjes, leuke weetjes en de trends op het gebied van fashion & beauty. Enjoy!

RELATED POST

 1. Great look !!

  Like the bright blazer and scarf 😀

  Kisses !!

 2. Love the Pics!!!! Very nice!!!
  http://rimanerenellamemoria.blogspot.de

 3. Super leuke foto’s!
  Ik vind je sjaal heel mooi.

  XO The Daily Fashion Drug

 4. Zo te zien had je het ook deze dag weer leuk! xox

  http://fashialies.blogspot.nl/

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

INSTAGRAM
@lauraboogers