Wishlist || May

|| Skort from Zara || Pink heels from Zara || Infinity ring from Sieradenkistje || Barcelet from Bobini || Jacket from H&M || Geek shirt from Come Get Fashion || 
My wishlist/wanna have list! Some items I already have/orded and some, like the jacket, are unfortunately sold out. But it’s still on my wishlist because you never know… I’m really in love with the pink shoes from Zara and also love this pink friendship bracelet from Bobini.nu, a really nice webshop with handmade jewelry from my friend! What’s on your wishlist? 
My wishlist/wanna have list! Sommige items heb ik stiekem al in de kast of besteld. Helaas zijn een aantal items, zoals het suede jasje, uitverkocht. Zelfs in de winkels kan ik dit mooie jasje nergens meer vinden. Daarnaast ben ik ook helemaal verliefd geworden op roze schoenen en vooral roze heels en ook op het roze vriendschapsarmbandje van Bobini.nu, een hele leuke webshop van een vriendin van mij met prachtige zelfgemaakte sieraden! Wat staat er op jullie wishlist? 


Leuk dat je The New Girl In Town leest! Ik ben Laura en deel dagelijks de tips & tricks en inspiraties op het gebied van interieur, reizen, carrière, ondernemen, maar ook de laatste nieuwtjes, leuke weetjes en de trends op het gebied van fashion & beauty. Enjoy!

RELATED POST

 1. Awesome blog girl, And I love these items! x

 2. Leuk die skort! Wel erg kort lijkt ie me, maar hij is wel even het passen waard denk ik. Heb ‘m nog niet eerder gezien, hangt ie hier al bij de Zara? Pumps vind ik ook geweldig, vind het zó jammer dat ik niet op van die enorme hakken kan lopen 🙁 Jasje heb ik ook en ring (natuuuuurlijk, hoe kan t ook anders)ook haha 😛

  • Ik heb hem hier in Veenendaal nog niet bij de Zara gezien. Online is die helaas ook uitverkocht, maar volgens mij komen ze wel weer online! Dat jasje kan ik dus ook nergens meer vinden, lucky you;)

 3. Mooie items allemaal, en wat een superleuke blog! Ik ga je volgen!

  Liefs, Jennifer

  New post: Superfood amandelmelk!

 4. Dat Geek shirt vind ik leuk!

  http://www.style-chameleon.com

 5. Leuke wishlist, vooral dat Geek shirt!

 6. Hele toffe wishlist! Ik zou ook wel zo al deze items willen hebben 🙂
  Vooral de skort! In het blauw vind ik ‘m echt het mooist.

  XO The Daily Fashion Drug

  • Ja ik zat te twijfelen tussen wit of blauw.. maar de blauwe heeft ook mijn voorkeur! Bij wit krijg nog witter benen voor mijn gevoel;p

 7. Great jacket and shoe. Check out our blog if you like we can follow each other on GFC and BLOGLOVIN. let us know. Kisses from KENYA

 8. Die infinityring is leuk, die staat ook op mijn wishlist! 🙂 Liefs

 9. Wat leuk dat er een Bobini armbandje op je wishlist staat! Ik zal snel eens wat leuks naar je opsturen 🙂 Liefs, Nicole

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

INSTAGRAM
@lauraboogers