Follow me on Bloglovin!

I’m still alive, or should I say I’m alive again. After almost two weeks with no blogging I’m back. All my deadlines and exams for school are done, so I have all the time to blog again. So from tomorrow you will find a new post (almost) everyday again;)
One IMPORTANT thing when you want to stay up to date with everthing that happends on this blog. You can follow me on Bloglovin. From tomorrow there will be no more Google Reader. So Follow me HERE on bloglovin!! 
Ik leef nog of zal ik zeggen ik leef weer. Na bijna twee weken niet geblogd te hebben, ben ik weer terug. Alle deadlines en tentamens van school zitten erop, dus alle tijd of weer te bloggen. Daarom zal je vanaf morgen weer (bijna) elke dag een nieuwe post hier vinden;). 
Nog even een heel BELANGRIJK punt. Wanneer je up to date wilt blijven van alles wat er hier op de blog gebeurd, kan je mij het beste volgen op Bloglovin. Vanaf morgen gaat verdwijnt namelijk de Google reader. HIER kan je mij volgen op bloglovin!!


Leuk dat je The New Girl In Town leest! Ik ben Laura en deel dagelijks de tips & tricks en inspiraties op het gebied van interieur, reizen, carrière, ondernemen, maar ook de laatste nieuwtjes, leuke weetjes en de trends op het gebied van fashion & beauty. Enjoy!

RELATED POST

  1. Wat een mooi jasje! Staat je goed!

  2. mooi jasje zeg!

  3. cute jacket!
    xx Stephanie (www.stephaniesstyleblog.blogspot.com)

  4. Leuke foto! Volgens mij stopt GFC niet maar Google reader, dat is wat anders. Je houd dus wel al je volgers op GFC!
    Liefs,x

  5. <333 so lovely look !

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

INSTAGRAM
@lauraboogers