READING

Outfit || Pink birthday

Outfit || Pink birthday

Sunday I celebrated my birthday for and with the family. It was a beautifull day! The outfit that I wore that day was a pink detailed outfit with one of my new purchases (not a birthday gift) this great blazer from Miss Etam. I never really bought something at this shop, but when I saw their webshop I was really surprised. They have so many amazing clothes, and not only for your mother what I always thought;). Besides nice jackets and blazers I also saw really nice flower trousers, blouses and dresses. I think you will be surprised how much nice clothes they’ve, just take a look at Missetam.nl and let me know;). But for now, what do you think about my pink birthday outfit?
Zondag vierde ik mijn verjaardag voor en met de familie. Het was een heerlijk en zonnige dag! De outfit die ik afgelopen zondag droeg was een outfit met veel roze details en een van mijn nieuwe aanwinsten (geen verjaardagscadeau). Ik heb het over de grijs met roze blazer van Miss Etam. Ik heb nog nooit eerder iets bij de Miss Etam gekocht, ik dacht namelijk altijd dat het iets meer ‘moeders’ was;). Maar naast de mooie jassen en blazer zag ook nog leuke bloemen broeken, blouses en tunieken en jurken. Ik denk dat jullie ook verrast zullen zijn wanneer je eens een kijkje neemt op Missetam.nl. Laat je het mij weten als je ook iets leuk hebt gezien? Voor nu, wat vinden jullie van mijn roze verjaardag outfit?
What I wore:
Blazer from Miss Etam
Pink shirt from Primark
White jeans from Zara
Espadrilles from Modemusthaves.com
Sunglasses from Ray-Ban
Pink Bracelets from Jeweltys

Leuk dat je The New Girl In Town leest! Ik ben Laura en deel dagelijks de tips & tricks en inspiraties op het gebied van interieur, reizen, carrière, ondernemen, maar ook de laatste nieuwtjes, leuke weetjes en de trends op het gebied van fashion & beauty. Enjoy!

RELATED POST

 1. Superleuke outfit!

  Liefs, Jennifer

 2. Wat een prachtig kleur topje 😀
  Lekker zomers!!

  xoxo
  http://www.its-dash.blogspot.com

 3. Wauw, wat een mooie outfit! Ik vind je blazer en topje heel leuk 🙂
  En wat zit je haar mooi zeg!

  xo Anouk
  http://www.keysofanouk.nl

 4. mooie foto met dat haar zo!
  xo

  christian

  My Dutch Fashion Style

  http://www.mydutchfashionstyle.com

 5. Wat zie je er mooi uit zeg! Niet alleen je outfit, ook je haar, wauw! En alsnog gefeliciteerd!

 6. Leuke outfit! En Alsnog gefeliciteerd! <3

  Ik organiseer samen met CoolCat een leuke giveaway. Doe mee aan de styling contest en maak kans op €75,- shopping money!

  XxX
  http://fabulousstylews.blogspot.nl/2013/06/giveaway-coolcat-styling-contest.html

 7. “Ik heb nog nooit eerder iets bij de Miss Etam gekocht, ik dacht namelijk altijd dat het iets meer ‘moeders’ was”

  Ik vind het best verassend vooral omdat je afgelopen maart in samenwerking met miss etam een win-acie organiseerde en NU pas verrast van leuke bloemen broeken, blouses en tunieken en jurken?

  • Ik denk dat je een andere blog in gedachte hebt! Want ik heb geen winactie met miss etam op mijn blog gehad..

  • Mijn oprechte excuses, daarom vond ik het juist zo raar. Ik ben in ieder geval blij dat miss etam hebt ontdekt. Nogmaals mijn excuses, Ik had beter moeten opletten. Ik ben gewoon dom bezig.

 8. Toffe espadrilles! En gefeliciteerd nog natuurlijk 😉

 9. Wauw! Wat zit je haar mooi!
  De outfit is ook erg leuk!

  XO Zoë

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

INSTAGRAM
@lauraboogers