READING

New In || Sale Shopping

New In || Sale Shopping

|| Skirt from Zara|| 
Always love sale, only this year I really couldn’t find so many nice clothes in the sale. Maybe because I was searching for it. Two week ago and also last week I wasn’t really searching for sale purchases and maybe you can guess it? That time I found some nice purchases at Zara and H&M like the skirt on the first picture and the coat in the last picutre. Most of the purchases were in my suitcase, so you will see them soon in the outfits posts!;)
Ik vind het altijd leuk om tijdens de sale te shoppen, alleen dit jaar kon ik tot voor kort niet veel leuke kleding in de sale vinden. Misschien was het omdat ik er te veel naar op zoek was? Twee weken geleden en ook afgelopen week was ik een keer niet echt op zoek en je raad het misschien al, juist die twee keren vond ik leuke items in de sale bij Zara en H&M. Veel van deze kledingstukken zaten ook in mijn koffer op weg naar Spanje, dus je zult ze snel zien in outfit foto’s!;)
 || White blouse from Zara (not in sale) || Red printed blouse from Zara ||

|| Cardigan from H&M (not in Sale) || Green coat from Zara ||


Leuk dat je The New Girl In Town leest! Ik ben Laura en deel dagelijks de tips & tricks en inspiraties op het gebied van interieur, reizen, carrière, ondernemen, maar ook de laatste nieuwtjes, leuke weetjes en de trends op het gebied van fashion & beauty. Enjoy!

RELATED POST

 1. Martina

  1 augustus

  mooie aankopen !

 2. Heel erg mooie aankopen! 🙂

 3. Wat een mooie aankopen, dat witte vest is zo mooi!
  Liefs

 4. Irene

  1 augustus

  Zara is zooooo geweldig in de zomersale! Super leuke dingen heb je gekocht, goed ook dat je niet extreem zomerse dingen hebt gekozen zodat je ze nog lekker lang kan dragen dit jaar 🙂

  x Irene
  SISTERS IN PARADISE

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

INSTAGRAM
@lauraboogers