Outfit || The day before

The outfit I wore the day before I left for my vacation to Spain. Happy Girl, because the weather in Holland was after two weeks not really that great so I couldn’t wait to leave. So a simple denim with white look and my new pink lipstick from Maybelline (Super stay 14hr lipstick – stay with me coral 430), was the packing outfit! What do you think about the outfit? 
Dit is de outfit die ik droeg de dag voordat ik op vakantie naar Spanje ging. Happy girl want het weer die dag in Nederland was na twee weken een keer niet heel goed, dus ik kon niet wachten om te vertrekken. Het was dus een simpele denim met witte outfit en mijn nieuwe roze lipstick van Maybelline (Super stay 14hr lipstick – stay with me coral 430) voor het inpakken van me koffer! Wat vinden jullie van de outfit? 

What I wore: 
Blouse from Stradivarius 
White jeans and shoes from H&M
Jewelry from Asiisa
Watch Ikki

Leuk dat je The New Girl In Town leest! Ik ben Laura en deel dagelijks de tips & tricks en inspiraties op het gebied van interieur, reizen, carrière, ondernemen, maar ook de laatste nieuwtjes, leuke weetjes en de trends op het gebied van fashion & beauty. Enjoy!

RELATED POST

  1. Martina

    2 augustus

    fijne gemakkelijke outfit, mooie schoenen 🙂

  2. Lovely make up and hair style!

    http://beautyfollower.blogspot.gr/

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

INSTAGRAM
@lauraboogers