Vacation || In Spain

A short message and a hello from Spain. I arrived here yesterday morning for a nice vacation with the bf! I will be back in one week,but don’t worry I have scheduled some nice (outfit) posts for the coming days. If you want to stay  up to date and see some nice photos and outfits from spain follow me on Facebook, Twitter and Instagram then;-).

Een kort berichtje vanuit Spanje waar ik gisterochtend ben aangekomen voor een heerlijke vakantie met de bf! Ik ben tot volgende donderdag heerlijk op vakantie, maar geen paniek want ik heb een aantal leuke (outfit) posts ingepland voor de komende dagen. Wil je toch op de hoogte blijven van bijvoorbeeld mijn vakantie foto’s en outfits, volg me dan op Facebook, Twitter of Instagram;-).


Leuk dat je The New Girl In Town leest! Ik ben Laura en deel dagelijks de tips & tricks en inspiraties op het gebied van interieur, reizen, carrière, ondernemen, maar ook de laatste nieuwtjes, leuke weetjes en de trends op het gebied van fashion & beauty. Enjoy!

RELATED POST

 1. Wat een mooie foto! Geniet van je vakantie Laura 🙂 xo

 2. have fun there sugar !

 3. Leuk, waar in spanje zit je?
  Liefs

 4. Oh leuk! Heel veel plezier gewenst daar! 🙂

 5. Jennifer

  2 augustus

  Ooeeh lekker! Have fun!

  Liefs, Jennifer

  New post: Recept van de week: Superfoodcookies!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

INSTAGRAM
@lauraboogers