Event || C&A Denim on the Move

Last Tuesday, the second day of my internship, I went and helped at the C&A Denim on the Move press presentation. I’m doing an internship at a PR agency so I had to work, but luckily I also had some time to take photos during the show. This is the result! It was all about denim. From denim dresses to jeans and blouses. It was an amazing event and an amazing second day of my internship. Click on read more to see more photos! 
Vorige week dinsdag, de tweede dag van mijn stage, ben ik naar de perspresentatie van C&A Denim on the Move geweest en ook gewerkt. Ik vorige week begonnen met mijn stage bij een PR bureau, dus ik moest ook op het evenement werken. Gelukkig was er ook nog even tijd tijdens de show voor foto’s en dit is het resultaat! De hele presentatie draaide om denim. Van denim jurkjes tot een jeans en denim blouses. Het was een hele leuke avond en een geweldig tweede dag van mijn stage. Klik op read more voor meer foto’s!


Leuk dat je The New Girl In Town leest! Ik ben Laura en deel dagelijks de tips & tricks en inspiraties op het gebied van interieur, reizen, carrière, ondernemen, maar ook de laatste nieuwtjes, leuke weetjes en de trends op het gebied van fashion & beauty. Enjoy!

RELATED POST

 1. ZIet er uit als een super leuk event!
  xxx

 2. Martina

  10 september

  erg leuk!

 3. Kelly

  10 september

  Ziet er uit als een erg leuk event! (:

 4. Dit evenement ziet er echt zo gaaf uit 😀
  Echt tof dat je hier bij mocht zijn!

  xoxo
  http://www.its-dash.com

 5. Wat leuk dat je erbij was, gave foto’s

  xx Riëlle

 6. leuke foto’s, ziet er uit als een geslaagd event!

 7. Aah, die laatste foto is zo leuk!

  Het was leuk om je gezien te hebben ^^

  http://www.style-chameleon.com

 8. Wat een leuke foto’s, veel succes met je stage Laura!

  XH

 9. leuke fotos en succes!!

  xx Mounia

 10. Mira Ennen

  12 september

  Superleuk event was dit, leuk verslag heb je gemaakt:)

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

INSTAGRAM
@lauraboogers