READING

Event || Elstar fashionshow

Event || Elstar fashionshow

You probably wondering what this is. Well, this was a special fashionshow from Elstar Apples last Thursday. Yes that’s right, apples! Elstar wanted to celebrate the new harvest in a special way. That’s why they decided to work together with four designers who created an Elstar clothing collection. As you can see inspired by the Elstar apple. Also Sandra Schuurhof, known from Dutch television, was at the fashionshow to present the collection. What do you think about the collection? My favorite is the one on the last picture, the woman with the hat and the skirt. 
Je zult vast wel denken, wat is dit in hemelsnaam. Nou, afgelopen donderdag vond in de Kalvertoren in Amsterdam een hele speciale fashionshow plaatst van Elstar appels. Ja je leest het goed, appels. Elstar wilde namelijk graag de nieuwe oogst op een bijzondere manier vieren. Daarom hebben ze gekozen om samen te werken met vier ontwerpers die een hele Elstar kledingcollectie hebben ontworpen. Natuurlijk wel geïnspireerd op de Elstar appel. Ook presentatrice Sandra Schuurhof, bekend van SBS, was aanwezig. Zij presenteerde namelijk de collectie. Wat vinden jullie van de collectie? Mijn favoriete outfit is echt de linker op de laatste foto, met de rode hoed en de rood-gele rok. 

Photos from Evert Elzinga

Leuk dat je The New Girl In Town leest! Ik ben Laura en deel dagelijks de tips & tricks en inspiraties op het gebied van interieur, reizen, carrière, ondernemen, maar ook de laatste nieuwtjes, leuke weetjes en de trends op het gebied van fashion & beauty. Enjoy!

RELATED POST

 1. Ziet er heel leuk uit! Helaas kon ik die dag niet, anders was ik erbij! 🙂

  X

 2. Oh wat een vrolijke items! Leuk gedaan zo, erg origineel. Mi hungri 4 applz.

  Liefs.

 3. Looks like a fun show 🙂 x

  Fashion Landscape

 4. Kelly

  28 september

  Wat origineel zeg!

 5. Grappig! Wel een kléin beetje vergezocht, haha 😀

  Liefs
  Antoinet http://www.everydaychic.nl

 6. Ziet er heel leuk uit!

  Liefs,
  Kiki // Chicks About Fashion

 7. Rowan.

  28 september

  Wat gaaf zeg! En wat origineel. Ik vind de rechter op de laatste foto ook hel tof. 🙂

 8. Wat leuk zeg!

  New blogpost: outfit

 9. Gave show! Leuk gedaan ook en mooie foto’s!

  x Marjolein

  http://www.merdjelinn.blogspot.com

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

INSTAGRAM
@lauraboogers