Isabel Marant pour H&M

On 14th of november it’s that time of year again, because then the new designer collection for H&M will be in stores. This year it was Isabel Marant turn to design a collection for H&M. We already saw the first picture (see left picture), but now there’s are more photos from some items and outfits from the collection. I really like the collection and every outfit already. What do you think about the collection so far?
Op 14 november is weer tijd voor een nieuwe designer collectie van H&M. Dit jaar was het de beurt aan aan Isabel Marant om een collectie voor H&M te ontwerpen. We zagen al eerder beeld van de collectie (zie foto links), maar nu zijn ook de eerste items en gehele outfits van de collectie te vinden op het internet. En ik moet zeggen dat ik het nu al een geweldige collectie vindt. Wat vinden jullie van de collectie tot nu toe?

 


Leuk dat je The New Girl In Town leest! Ik ben Laura en deel dagelijks de tips & tricks en inspiraties op het gebied van interieur, reizen, carrière, ondernemen, maar ook de laatste nieuwtjes, leuke weetjes en de trends op het gebied van fashion & beauty. Enjoy!

RELATED POST

 1. Martina

  25 september

  mooie draagbare items 🙂

 2. Live-Style20

  25 september

  nice pics 😉

  new post
  http://www.live-style20.blogspot.com

 3. Kelly

  25 september

  Hmm, ik vind de collectie niet zo leuk.

 4. Tineke

  25 september

  Die schoenen vind ik zo leuk!
  Liefs

 5. Anne

  25 september

  Ik vind de derde look echt geweldig!

 6. Wendy

  25 september

  Dat jasje en de vest <3
  14 november duurt helaas nog lang 🙁

  XxX
  http://fabulousstylews.blogspot.com

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

INSTAGRAM
@lauraboogers