New in || Zara boots

As a shoe addict it could not last long before a new shoe post. And this shoe post is also this time about a new shoe. Meet my new grey Zara ankle boots with wedges. Perfect with every outfit and every opportunity. What do you think? Aren’t they perfect or not?;)
Als een echte schoenenliefhebber kon het natuurlijk niet lang meer duren voordat er weer een nieuwe schoenenpost online kwam te staan. Ook deze keer gaat het weer om een post met nieuwe schoenen. Maak kennis met mijn nieuwe grijze enkellaarsjes met sleehak van Zara. Het perfecte paar voor elke outfit en elke gelegenheid. Wat vinden jullie? Zijn ze niet perfect?;)


Leuk dat je The New Girl In Town leest! Ik ben Laura en deel dagelijks de tips & tricks en inspiraties op het gebied van interieur, reizen, carrière, ondernemen, maar ook de laatste nieuwtjes, leuke weetjes en de trends op het gebied van fashion & beauty. Enjoy!

RELATED POST

 1. Live-Style20

  27 september

  awesome!! ;>>

  i invite to me too

  http://www.live-style20.blogspot.com

 2. Tineke

  27 september

  Wauw, die zijn echt supermooi!
  Liefs

 3. Martina

  27 september

  mooi!

 4. Je schoenen zijn echt prachtig 😀

  xoxo
  http://www.its-dash.com

 5. Kelly

  27 september

  Mooi!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

INSTAGRAM
@lauraboogers