READING

Recap || My Summer ’13 outfits

Recap || My Summer ’13 outfits

As you might know, my Summer holiday is over and Monday I started at my internship. Now that reality is back in my life again, it’s so good to look back through the photos from the Summer months and the vacation in Spain. And the outfits are of course a big part on the blog during this Summer. That’s why I decided to do a recap post of al the outfits that have been published here on the blog in July and August.

Do you have a favorite? Click on read more for a better look on all the outfits;).

Zoals je misschien al hebt kunnen lezen zit mijn zomervakantie er alweer op en maandag ben ik dan ook begonnen bij mijn stage waar ik de komende 5 maanden ga werken. Nu reality weer terug is in mijn leven, is het ook lekker om alle foto’s van de zomermaanden en de vakantie in Spanje terug te kijken. En natuurlijk spelen de outfits een grote rol hier op de blog tijdens de zomer. Daarom heb ik besloten om een leuke recap post te doen van alle outfits die ik in juli en augustus op de blog geplaatst heb.

Heb jij een favoriet? Klik op read more voor alle (uitvergrote) foto’s van de outfits:). 

Summer (July-August) 2013

Leuk dat je The New Girl In Town leest! Ik ben Laura en deel dagelijks de tips & tricks en inspiraties op het gebied van interieur, reizen, carrière, ondernemen, maar ook de laatste nieuwtjes, leuke weetjes en de trends op het gebied van fashion & beauty. Enjoy!

RELATED POST

 1. nice|!!

  i invite to me too

  http://www.live-style20.blogspot.com

 2. Super leuke outfits! Leuk om zo’n overzichtje te zien 🙂
  Liefs

 3. Nienke

  5 september

  Mooie outfits! Die met de maxidress is mijn favoriet, staat je onwijs goed!

 4. Kelly

  5 september

  Hele toffe outfits, die met de skort is mijn favoriet!

 5. Quirine

  5 september

  Mooie outfits, 6 vind ik de mooiste, met de maxidress! 🙂

 6. Mooie outfits!!

  xx Mounia

 7. Anthea Lau

  7 september

  Spotting some pretty nice and summery outfits there!

  Check out my latest photography blogpost! 🙂
  A
  xx
  http://epiquemoi.blogspot.com

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

INSTAGRAM
@lauraboogers