READING

Beauty || Happy Hair with Haarshop.nl

Beauty || Happy Hair with Haarshop.nl

I already showed you my favorite hairproducts before, more about those products HERE. But in this post I wanted to share with you my experiences with Biosilk Silk Therapy products, which I’m using at the moment. The products I’m using are the Biosilk Silk Therapy Shampoo, Biosilk Silk Therapy conditioner and Biosilk Silk Thearpy (see photo down here). Thanks to Haarshop.nl, a webshop where you can buy hairproducts for every kind of hair from brands like L’Oreal and Goldwell to Redken, and ofcourse Biosilk I’ve got happy hair! Since I’m using Biosilk my hair is healthier and more beautiful than before. It’s softer and it’s shining and besides the effects of the products they smell so nice. That’s also very important don’t you think?;)
I’m very curious what kind of hairproducts you’re using and from which brand!?
Ik liet jullie al eens eerder mijn favoriete haarproducten zien, meer over die producten lees je HIER. Maar nu wilde ik graag mijn ervaring met Biosilk Silk Therapy met jullie delen. Op het moment gebruik is dus de producten van de Biosilk Silk Therapy lijn die onder andere een shampoo en een conditioner bevatten (zie de producten hieronder op de foto). Dankzij Haarshop.nl, een online winkel waar je terecht kunt voor haarproducten voor ieder soort haar van merken als L’Oreal, Goldwell en Redken, en natuurlijk Biosilk is mijn haar weer happy;). Sinds ik de producten van Biosilk gebruik is mijn haar gezonder en mooier dan ooit tevoren. Daarnaast is het ook nog eens zachter en heeft het een mooie glans. En ook niet geheel onbelangrijk, de producten ruiken zo ontzettend lekker;).
Wat voor haarproducten gebruiken jullie en van welke merken?

Leuk dat je The New Girl In Town leest! Ik ben Laura en deel dagelijks de tips & tricks en inspiraties op het gebied van interieur, reizen, carrière, ondernemen, maar ook de laatste nieuwtjes, leuke weetjes en de trends op het gebied van fashion & beauty. Enjoy!

RELATED POST

 1. Martina

  15 oktober

  ik ben super benieuwd naar biosilk!

 2. Kelly

  15 oktober

  Lijken me fijne producten!

 3. Robin

  15 oktober

  Lijken me erg fijn;) Je haar zit mooi:)

 4. Alies

  15 oktober

  Klinkt goed!

  Liefs Fashialies

 5. Such an inspirational post! I enjoyed reading it 🙂 I love your blog, too!
  Would you like to follow each other? If you would, just follow me and leave a comment on my blog, so that I can follow you back 🙂

  Tina from the Style Sinners
  Twitter – @TinaStefanovic
  Instagram – @tina_stefanovic
  http://tinasstylesinners.blogspot.com/

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

INSTAGRAM
@lauraboogers