READING

Event || Halloween Dinner Cruise

Event || Halloween Dinner Cruise

As an intern from PR-bureau Linden & Barbosa I can go to a lot of nice events. This Wednesday there was another fun event on the planning. This time from one of L&B’s clients, the Amsterdam Dungeon. After me and my colleague Joëlle welcomed the press and bloggers the pre-Halloween adventure started with a tour through the Amsterdam Dungeon. A freaky tour with real actors and the history of Amsterdam. 
After the tour, with a rollercoaster at the end, it was time for a nice dinner. The dinner took place on a boat that showed us Amsterdam from the canals. Of course it was not a normal 3-course-dinner, but a dinner with on the menu: batsoup, goosebumps with mice droppings and witches hat with Devil’s blood and in between two actors who where there for the freaky and funny Halloween entertainment.
I really had and nice and creepy evening. The tour was great and the food was so delicious. Do you want a tour through the Amsterdam Dungeon and a Dinner Cruise? The Halloween Dinner Cruise will only sail through Amsterdam from October 27 till October 31. 

Als een stagiaire bij PR-bureau Linden & Barbosa mag en kan ik naar veel leuke evenementen. Afgelopen woensdag was weer zo’n leuk evenement. Dit keer van een van de klanten van L&B, namelijk the Amsterdam Dungeon. Na de pers en bloggers ontvangen te hebben kon het pre-Halloween avontuur beginnen. Als eerst stond een tour door the Amsterdam Dungeon op de planning. We werden op een griezelige manier met echte freaky acteurs meegenomen in de geschiedenis van Amsterdam. 
Na deze tour, met als afsluiter een heuse achtbaan, was het tijd voor een heerlijk dinner. Het dinner vond plaats op een boot die ons vanaf het water Amsterdam liet zien. Natuurlijk was het niet een normaal driegangen-dinner, maar een dinner met op het menu: vleermuissoep, kippenvel met muizenkeutels en heksenhoed met duivelsbloed en tussendoor vermaak van twee acteurs die helemaal op gingen in hun freaky Halloween/Amsterdam Dungeon rol. 
Ik heb een ontzettend leuke, maar vooral griezelige avond gehad. De tour was leuk en het eten was heerlijk, een echte aanrader voor zowel Halloween fans als niet-Halloween fans zoals ik;).Wil jij ook een tour door the Amsterdam Dungeon en een Dinner Cruise? De Halloween Dinner Cruise vaart alleen van 27 oktober t/m 31 oktober. 


Leuk dat je The New Girl In Town leest! Ik ben Laura en deel dagelijks de tips & tricks en inspiraties op het gebied van interieur, reizen, carrière, ondernemen, maar ook de laatste nieuwtjes, leuke weetjes en de trends op het gebied van fashion & beauty. Enjoy!

RELATED POST

 1. Wat gaaf! Ik ben je nieuwste volger:) XO

  p.s. op mijn blog valt €25,- shop tegoed te winnen! klik hier!

 2. Kelly

  19 oktober

  Ziet er leuk uit! 🙂

 3. Wat een leuke report Laura!

  X

 4. Sara

  20 oktober

  Wat gaaaaaf!

 5. Heel leuk dat je daar stage loopt & ziet er uit als een super leuk event!

  xx Riëlle

 6. Ziet er echt ontzettend gaaf uit! 😀 Hoop dat het eten lekkerder
  gesmaakt had, als dat het op het menu eruit zag haha!

  xoxo
  http://www.its-dash.com

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

INSTAGRAM
@lauraboogers