READING

New In || Black leather jacket

New In || Black leather jacket

It wasn’t my attention to buy a new black leather jacket, because I had one which I was very happy with. But unfortunately I had to buy a new one, because I lost my older beloved leather jacket. I was on the beach a couple of weeks ago, but don’t ask me how I lost it because I really don’t know. The only thing I now know is that I have a new beloved black leather jacket. Because how can you live without a black leather jacket?
Het was niet de bedoeling dat ik twee weken geleden een nieuw zwart leer jasje moest kopen, want ik had er één waar ik heel blij mee was. Met voornamelijk de nadruk op had, want helaas ben ik dat leren jasje kwijtgeraakt op het strand. Vraag me niet hoe, want dat zou ik namelijk echt niet weten. Het enige dat ik nu weet is dat ik een nieuw zwart leer jasje heb waar ik ontzettend blij mee ben. Want wat moet je zonder een zwart leer jasje?

Leather jacket from Zara


Leuk dat je The New Girl In Town leest! Ik ben Laura en deel dagelijks de tips & tricks en inspiraties op het gebied van interieur, reizen, carrière, ondernemen, maar ook de laatste nieuwtjes, leuke weetjes en de trends op het gebied van fashion & beauty. Enjoy!

RELATED POST

 1. Hij is mooi! XO

  p.s. laatste dag om kans te maken op €25,- euro shop tegoed! klik hier!

 2. having black leather jacket it’s simply the best item you can have in the wardrobe ! I can wear it with pretty much anything 🙂 great post darling 😉

 3. Gioia

  22 oktober

  Black leather jackets zijn echt een must! Staat je super
  xo

  http://Cwithoutshoes.blogspot.com

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

INSTAGRAM
@lauraboogers