Photodiary || Week 41

A new week, another photodiary. This week a photodiary with Instagram photos from the last two weeks. Because I’m now working 5 days a week I don’t have that much to post on Instagram. So that’s why I decided to not post a photodiary last week and show you the photos now with photos from last week. From my lunch at the beach two weeks ago and a funny quote to a selfie and outfit. Enjoy your week and this photodiary;)
Een nieuwe week betekent een nieuwe photodiary. Deze week een photodiary met Instagram foto’s van de afgelopen twee weken. Omdat ik nu 5 dagen in de week werk heb ik niet zo heel veel spannends om elke dat op Instagram te plaatsen;p. Daarom heb ik ook besloten om vorige week geen photodiary te plaatsen en jullie deze week foto’s van de afgelopen twee weken te laten zien. Van mijn lunch aan het strand tot een grappige quote, een selfie en een outfit. Geniet van jullie week en deze photodiary;). 


Leuk dat je The New Girl In Town leest! Ik ben Laura en deel dagelijks de tips & tricks en inspiraties op het gebied van interieur, reizen, carrière, ondernemen, maar ook de laatste nieuwtjes, leuke weetjes en de trends op het gebied van fashion & beauty. Enjoy!

RELATED POST

 1. Die quote is leuk 🙂

 2. Martina

  14 oktober

  mooie outfit, lekkere lunch!

 3. Kelly

  14 oktober

  Leuke foto’s!

 4. Leuke foto’s!
  Ik vind de quote zo leuk, ik had ‘m van jou gepikt en op mijn facebook gezet hihi.

  xo

 5. Sara

  14 oktober

  Mmmm die lunch ziet er heerlijk uit, en leuke quote!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

INSTAGRAM
@lauraboogers