Photodiary || Week 42

|| Ready for a night in Amsterdam #ADE || 

Happy Monday! How was your week? My week was busy but with a lot of nice things, like the Halloween Dinner Cruise en Amsterdam Dance Event this weekend at The Sand. That’s also what you see in this photodiary, my favorite moments and photos from my Instagram and Twitter;). For today, have a nice Monday en week! 
Hallo maandag! Hoe was jullie week? Mijn week was redelijk druk, maar wel met veel leuke momenten zoals zoals Halloween Dinner Cruise en Amsterdam Dance Event in The Sand. Dat is ook wat je deze week in de photodiary terug ziet. Mijn favoriete momenten en foto’s van deze week van Instagram en Twitter;). Voor nu, hele fijne maandag en week! 

 || Halloween dinner cruise ||

 || Visited the editorial office of JAN magazine Friday ||

 || Time for some curls ||

|| Saturday night at The Sand: King of Ace with Afrojack ||


Leuk dat je The New Girl In Town leest! Ik ben Laura en deel dagelijks de tips & tricks en inspiraties op het gebied van interieur, reizen, carrière, ondernemen, maar ook de laatste nieuwtjes, leuke weetjes en de trends op het gebied van fashion & beauty. Enjoy!

RELATED POST

 1. Martina

  21 oktober

  tof afrojack!

 2. Kelly

  21 oktober

  Leuke foto’s. 🙂

 3. Wat zit je haar mooi op de eerste foto! XO

  p.s. op mijn blog valt €25,- shop tegoed te winnen! klik hier!

 4. IK vond die Halloween diner cruise echt heel leuk!

  http://www.style-chameleon.com

  DR FISH TREATMENT GIVEAWAY!!!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

INSTAGRAM
@lauraboogers