READING

Event || Sarenza S/S14

Event || Sarenza S/S14

It’s almost winter, in the fashion industry this does not mean high and warm boots but the latest spring and summer shoes. Last Tuesday it was time to see the new Spring/Summer 2014 collection of Sarenza, all the way from the headoffice in Paris. This time it was something different for me, because this time I could not only see and photograph the collection as a blogger but I also helped organizing the event as an intern at PR agency Linden & Barbosa. It was so much fun to see everything from the other side now. But now the collection! I have seen some cool bags and shoes. Especially the metallic trend/shoes I really like! What do you guys think of the collection? 
Het is bijna winter, in de mode branche betekent dit niet hoge en warme laarzen maar de nieuwste lente en zomer collectie. Dus afgelopen dinsdag was het tijd om de lente/zomer 2014 collectie van Sarenza te bekijken, helemaal uit Parijs waar het hoofdkantoor zit. Deze keer was het voor mij even iets anders, want deze keer kon ik niet alleen de collectie bekijken en fotograferen als blogger maar ook kon ik als stagiaire bij PR-bureau Linden & Barbosa helpen bij het organiseren van deze middag. Ontzettend leuk om nu alles eens van de andere kant mee te maken. Maar nu de collectie! Ik heb een aantal leuke tassen en schoenen gezien. Vooral de metallic trend/schoenen vind ik erg leuk! Wat vinden jullie van de collectie? 


Leuk dat je The New Girl In Town leest! Ik ben Laura en deel dagelijks de tips & tricks en inspiraties op het gebied van interieur, reizen, carrière, ondernemen, maar ook de laatste nieuwtjes, leuke weetjes en de trends op het gebied van fashion & beauty. Enjoy!

RELATED POST

 1. Elma

  28 november

  Die metallic schoenen zijn inderdaad leuk! En mooie clutches!

 2. Sara

  28 november

  Wat leuk dat je zo’n event van de andere kant kan bekijken als stagiair, het ziet er tof uit! (:

 3. Kelly

  28 november

  Ziet er uit als een leuk event!

 4. Martina

  28 november

  man wat ben ik toch gek op schoenen!

 5. Oooh die roosjes-cupcakes zien er heerlijk uit

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

INSTAGRAM
@lauraboogers