Hair || Do or Don’t?

It has been a while since I the last time I went to the hairdresser. It is also a while on my to do list. Why I did not go? Most of the time I am a bit lazy or don not really have the time to go in the weekend. But the biggest reason is that I do not know if I want a new haircut or not. I’m thinking about cut some bangs sometime but still not sure If I need to it. So what do you think? Should I do it like Alexandra from the blog Lovely Pepa or not? 
Het is alweer een tijdje geleden dat ik bij de kapper langs ging. Het staat dan ook al een tijd op de planning. Waarom ik dan nog niet langs ben geweest? De ene keer ben ik in het weekend te lui of te druk maar de grootste reden is dat ik niet (zeker) weet wat ik met mijn haar wil. Wil ik een keer wat anders of gewoon de punten bijknippen? Ik zit al een tijdje te twijfelen over een pony en nu ik deze foto tegenkwam van Alexandra, blogger van Lovely Pepa, heb ik steeds meer de neiging om gewoon een pony te knippen. Toch zit ik zelf nog te twijfelen, dus ik heb jullie hulp nodig. Zal ik een pony knippen zoals Alexandra?

Leuk dat je The New Girl In Town leest! Ik ben Laura en deel dagelijks de tips & tricks en inspiraties op het gebied van interieur, reizen, carrière, ondernemen, maar ook de laatste nieuwtjes, leuke weetjes en de trends op het gebied van fashion & beauty. Enjoy!

RELATED POST

 1. Nicole

  27 november

  Yesss!! Doen 🙂

 2. Lyn

  27 november

  Ik vind Alexandra persoonlijk beter staan zonder pony (zag haar liever met haar vorig kapsel) al blijft het natuurlijk een beauty! Maar dat wil niet zeggen dat jij er niet mooi mee zou staan. Misschien eens advies vragen aan de kapper? Want iedereen staat anders met een kapsel.. En als je het echt wilt, gewoon doen! Het gaat tenslotte om jouw uiterlijk en verschijning dus jij bepaalt! Hoe je je haar ook laat knippen, de topjes, haar zoals Alexandra of nog iets anders, je blijft ook een beauty 🙂 xx
  http://www.blondebutterflies.blogspot.com

 3. Sara

  27 november

  Dat is echt een gaaf kapsel zeg! Ik zou even met je kapper overleggen of het bij de vorm van je gezicht past etc. maar ik vind het een tof idee!

 4. Martina

  27 november

  ik vind het tof! maar je moet het wel veel onderhouden

 5. pretty !! :DDDD

  new post

  http://www.live-style20.blogspot.com

 6. Wauw prachtige foto van haar,
  ik zou eerst beginnen met een kortere lok die ik ook heb
  die kan je ook als ponny dragen.. als je vraagt aan je kapster
  ik wil een lok die ik ook als schuine ponny kan dragen dan weet ze er wel raad mee..
  een rechte ponny vind ik mwa.. eerlijk gezegd.. maakt je kinderlijker

  liefs

 7. Ik zou geen pony doen. Heb het zelf ook gehad en voor eventjes is het leuk, maar daarna verlang je toch naar je haar zonder pony! En het duurt best lang voordat je haar weer dezelfde lengte heeft.

  Liefs,
  Kiki // Chicks About Fashion

 8. Kelly

  27 november

  Ikzou geen pony doen eerlijk gezegd!

 9. gewoon doen, het groeit echt heel snel weer aan joh!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

INSTAGRAM
@lauraboogers