Musthaves || Wintercoats

|| Ashley Brooke via OTTO || Zara || Selected Femme via OTTO || Zara ||
It’s getting colder, so time to get your wintercoats out of the closets. Or do you still need a new wintercoat? I’m always a little late with that, but this time I have no hurry because I still have a great and beautiful wintercoat. Bought in sale last Winter. But I have to say that I secretly have been looking for coats on the internet. What about the beautiful tangerine coloured coat via OTTO or one with a print? Or want to be safe and go with a black coat or parka? Always a good choice right?

Het wordt weer kouder en dat betekent dat de warme jassen weer van de zolder of achter uit de kast gehaald kunnen worden. Of heb je nog geen winterjas aangeschaft? Ik ben altijd iemand die hier pas wanneer het koud is aan denkt, daarnaast is er ook ontzettend veel keus aan winterjassen. Mijn voorkeur gaat eigenlijk altijd uit naar een parka of een mooie ‘mantel’ jas. Ik heb gelukkig nog een mooie zwarte in de kast hangen die ik eind vorig jaar winter in de sale gekocht heb. Toch kon ik het niet laten om op internet nog naar een nieuw jas te kijken. Want een mooie winter jas hoeft natuurlijk niet altijd zwart te zijn;). Wat dacht je van deze mooie mandarijn kleurig jas via OTTO of een met print. Ga je toch voor safe dan heb ik ook een mooie zwarte jas gevonden en een parka. Altijd goed toch?!


Leuk dat je The New Girl In Town leest! Ik ben Laura en deel dagelijks de tips & tricks en inspiraties op het gebied van interieur, reizen, carrière, ondernemen, maar ook de laatste nieuwtjes, leuke weetjes en de trends op het gebied van fashion & beauty. Enjoy!

RELATED POST

 1. Sara

  7 november

  Wat een mooie jassen! Ik wil zelf eigenlijk ook nog een parka en mantel, want ze zijn beide zo tof dat de keuze lastig is haha.

 2. Wauw, die rode heeft wel wat! XO

 3. Hey 🙂
  Your blog is really great-i love it so much. Maybe you’re interested in following each other ? I would love it ❤ Pls let me know in a comment on my blog
  kisses, Anna ♥

 4. Wat een leuke jassen zeg!
  De zwarte is mijn favoriet 🙂
  xxxx

 5. Anonymous

  14 november

  De jas van Selected is echt prachtig!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

INSTAGRAM
@lauraboogers