NEW IN || ByDanie Style Book

I love fashion and style books. I already have some amazing and inspiring books, but I added one more book to my collection this week. It’s the new Style book from the best dutch stylist, Danie Bles. It’s an amazing book with great tips about different styles, interviews and amazing photos. Pefect for a lazy Saturday or Sunday!;)

Ik hou van fashion boeken. Ik heb er al paar geweldige en inspirerende boeken, maar deze week heb ik weer een nieuw boek aan de collectie toegevoegd. Ik heb het over het nieuwe boek (Style Book) van de beste styliste van Nederland, Danie Bles. Het een heel leuk boek met geweldige tips over verschillende kledingstijlen, interviews en mooie foto’s. Een echt aanrader voor een luie zaterdag of zondag!;)


Leuk dat je The New Girl In Town leest! Ik ben Laura en deel dagelijks de tips & tricks en inspiraties op het gebied van interieur, reizen, carrière, ondernemen, maar ook de laatste nieuwtjes, leuke weetjes en de trends op het gebied van fashion & beauty. Enjoy!

RELATED POST

 1. Martina

  10 november

  ziet er mooi uit!

 2. Karin

  10 november

  Ik hou van zulke boeken! Ziet er leuk uit! Xx

 3. Ik was er gister ook naar opzoek, maar waar ik was, hadden ze hem nog niet. Van de week maar is kijken!

 4. Ziet er goed uit!

  liefs,
  en nog een fijne zondag!

 5. Die ga ik direct bestellen!!!

 6. Kelly

  10 november

  Leuk zeg!

 7. Sara

  10 november

  Het ziet er gaaf uit, is het een aanrader?

 8. Wat vind je van het book? Het lijkt me erg leuk!
  Misschien dat ik hem ook wil bestellen ^^

  xoxo
  http://www.its-dash.com

 9. Dit is echt een perfect boek voor kerst haha 🙂 Het lijkt me een heel mooi en inspirerend boek! xo

 10. Oh ik ben ook erg benieuwd naar het boek!

 11. Super leuk! Ik ga hem denk ik ook bestellen!

  xx Riélle

 12. Kimberley

  22 november

  Ik ben erg benieuwd naar het boek! 🙂

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

INSTAGRAM
@lauraboogers