Christmas Wishlist

|| Shoes from Sam Edelman || Watch from Michael kors || Candle from H&M || Earrings from Modemusthaves || Book from Bol.com || Chanel N5 painting via OTTO || Parfum via Douglas || Necklace from Modemusthaves.com || Dress via OTTO || Book from Bol.com || YSL lipstick via Douglas || Bag from H&M ||

Nog een paar nachtjes slapen en dan is het alweer tijd voor de leukste en gezelligste dagen van het jaar, Kerst. De tijd vliegt voorbij, daarom is dit jaar mijn verlanglijstje voor de kerstman iets wat aan de late kant. Eén cadeau heb ik al binnen, een Ipad mini. Maar bedenken wat ik graag nog allemaal zou willen hebben mag natuurlijk altijd. Wie weet wat er dan toch nog onder de kerstboom ligt. Ik moet wel toegeven, cadeaus uitzoeken was toch best lastig. Wat staat er op jouw verlanglijstje? En hoe ga jij deze kerst doorbrengen? Misschien vier ik wel Kerst in dit mooie zwarte jurkje van Vero Moda via OTTO
A few more nights and then it’s already time for the best days of the year, Christmas. Time flies, that is why my wish list for Christmas this year is a little late. I already got one gift, an Ipad mini. But thinking about what I would love to have beside that amazing gift is never a crime. You never know what more will be under the Christmastree. I also have to admit that is was difficult to find some other gifts I would like to have. What is on the top of your wishlist? And how are you celebrating Christmas? Maybe I will celebrate it in this black dress from Vero Moda via OTTO.


Leuk dat je The New Girl In Town leest! Ik ben Laura en deel dagelijks de tips & tricks en inspiraties op het gebied van interieur, reizen, carrière, ondernemen, maar ook de laatste nieuwtjes, leuke weetjes en de trends op het gebied van fashion & beauty. Enjoy!

RELATED POST

 1. Martina

  20 december

  prachtig jurkje!

 2. Gioia

  20 december

  de YSL lipstick & shoes van Sam Edelman <3

  http://www.Cwithoutshoes.blogspot.com

 3. Pretty wishlisht! Het jurkje is heel mooi. Liefs

 4. Ik sluit mij aan bij je lijst haha

  XC

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

INSTAGRAM
@lauraboogers