It’s Christmas time

It’s a little late but in Holland we also have a second Christmas day so maybe this post is just in time. Via this way I still want to wish you a Merry Christmas, hopefully you have/had some wonderful days with your family and friends with a lot of delicious food and presents! Enjoy your day;-)
Het is misschien iets te laat, maar omdat we in Nederland ook een tweede kerstdag hebben is deze post nog net op tijd. Via deze post wil ik jullie nog fijne kerstdag(en) wensen met familie en vrienden, met veel heerlijk eten en cadeaus! Geniet ervan;-)

Leuk dat je The New Girl In Town leest! Ik ben Laura en deel dagelijks de tips & tricks en inspiraties op het gebied van interieur, reizen, carrière, ondernemen, maar ook de laatste nieuwtjes, leuke weetjes en de trends op het gebied van fashion & beauty. Enjoy!

RELATED POST

  1. Simona

    27 december

    No, it is definitely not late, merry Christmas to you too ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

INSTAGRAM
@lauraboogers