READING

New in || Black boots with wedges

New in || Black boots with wedges

I was searching for some black ‘ankle’ boots for while and I can tell you, It can be so difficult. But I finally found these black boots at Zara. They are perfect under a jeans, black pants and a dress or skirt. The best part is that you can not see it, but they are wedges and I can use some lenght;). 
P.S. This is also a little preview of the next outfit post!
Ik was al een tijdje op zoek naar zwarte ‘enkel’ laarzen en ik kan je vertellen dat het best lastig is. Uiteindelijk heb ik deze laarzen gevonden bij de Zara. Ze passen zowel perfect onder een jeans en zwarte broek als een jurkje of rokje. En het beste aan deze laarzen is dat ze ook nog een verborgen hak hebben en ik kan nog wel wat extra centimeters gebruiken;). 
P.S. Dit is ook een kleine preview van de volgende outfit post!


Leuk dat je The New Girl In Town leest! Ik ben Laura en deel dagelijks de tips & tricks en inspiraties op het gebied van interieur, reizen, carrière, ondernemen, maar ook de laatste nieuwtjes, leuke weetjes en de trends op het gebied van fashion & beauty. Enjoy!

RELATED POST

 1. Kelly

  3 december

  Gave schoenen!

 2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

 3. Wat appart!

  http://www.style-chameleon.com

  WIN 100 EUROS TO SPEND ON BAGS!!!

 4. Valerie

  3 december

  Ik ben ook op zoek naar zwarte enkellaarsjes, deze zijn leuk!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

INSTAGRAM
@lauraboogers