READING

Decisions, Decisions, Decisions!!

Decisions, Decisions, Decisions!!

De laatste paar weken/maanden heb ik veel nagedacht over mijn blog. Waar zie ik mijn blog over een jaar? Wat zou ik nog allemaal willen doen? Waarover wil ik (blijven of nog) schrijven? Dit heeft allemaal te maken met het feit dat ik nu echt moet gaan nadenken over de toekomst. Vanaf februari begin ik namelijk met afstuderen en daarna begint het echte serieuze leven.Over een ding ben ik al uit en dat is dat het bloggen bij mijn toekomst hoort, want voor jullie schrijven dat wil ik zeker blijven doen. Het liefst zie ik mijn blog natuurlijk groeien waardoor ik nog meer lieve volgers mag verwelkomen. Maar ik heb ook nog veel andere dromen, ambities en vooral een idee waar ik met mijn blog naartoe wil. 
De eerste stap hier naartoe ga ik vandaag zetten. Ik heb namelijk besloten om vanaf vandaag alleen nog maar in het Nederlands te bloggen. Waarom? Omdat het mijn blog ten eerste persoonlijker maakt (naar mijn idee). Ten tweede is Engels niet mijn moedertaal en dat maakt het soms ontzettend lastig om bepaalde woorden, teksten, zinnen maar ook gevoelens uit te drukken. Ik vind tekst erg belangrijk op een blog en de laatste tijd merkte ik dat de tekst erg weg viel bij de foto’s. Dit had alles te maken met het feit dat ik de teksten en ideeën in mijn hoofd nooit zo zo goed kon uitleggen in het Engels als in het Nederlands, dus hield ik het gewoon simpel. Maar er is ook nog een laatste reden. In het Nederlands schrijven past beter bij  het toekomst plaatje dat ik voor The New Girl In Town voor ogen heb. Wie weet verschijnt er op The New Girl In Town ooit nog eens de Engelse taal, zeg nooit nooit, maar voor nu ga ik verder in het Nederlands en  hoop ik meer van mijzelf te kunnen laten zien door middel van mijn moedertaal! 
Last English text: 
The last couple of weeks I have been thinking a lot about the blog. What do I want with The New Girl In Town in the future? One thing is for sure, I’m not going to stop with the blog because I love blogging. I already have great dreams, ambitions and new ideas for The New Girl In Town. But something is going to change and for the followers who are not speaking Dutch this first step might not be so nice. I decided to stop blogging in English. From now on it will be Dutch only. What the reasons behind this decision? First because I think it makes my blog more personal. English is not my native language and that makes it hard for me to express myself on the blog. I hope you understand and keep following me (for the pictures maybe;). Thank you!!! 
XOXO


Leuk dat je The New Girl In Town leest! Ik ben Laura en deel dagelijks de tips & tricks en inspiraties op het gebied van interieur, reizen, carrière, ondernemen, maar ook de laatste nieuwtjes, leuke weetjes en de trends op het gebied van fashion & beauty. Enjoy!

RELATED POST

 1. Goede beslissing! Ik had het eerst ook in het Engels maar had het gevoel dat ik inderdaad niet altijd mijn ‘ei’ kwijt kon. XO

 2. Dana

  22 januari

  Mooi dat je het zo open legt en ook erbij uitleg geeft waarom. Ik zou ook niet bij alles in het Engels dingen kunnen uitdrukken wat in het Nederlands helemaal geweldig klinkt 🙂

 3. mooi geschreven ik begrijp het! je heb een goede keuze gemaakt.

 4. Spannend al die nieuwe beslissingen!

  http://www.style-chameleon.com

 5. Leuk! Ik vind het soms ook lastig om in het Engels te schrijven!

  xx Riëlle

 6. Merdjelin

  22 januari

  Erg mooi geschreven, dat zet je inderdaad wel even aan het denken al die beslissingen en keuzes! x

 7. Esther

  22 januari

  Mooie outfit, gave beanie heb je op 🙂
  Heel veel succes met je blog! Tot nu toe doe je het al super vind ik 😀
  X Esther | http://www.myconfashions.nl

 8. Je jasje is geweldig!

 9. Spannend dat je in februari gaat beginnen met afstuderen! Heel veel succes met keuzes maken 🙂 Ik denk dat in het Nederlands bloggen een stuk fijner is! xo

 10. Leuke blog heb je!!
  Je hebt er een volger bij.
  xx
  Stephanie

  http://www.stephaniegille.blogspot.com

 11. Wendy

  24 januari

  Ja het is idd lastig om in het engels te schrijven. Ik heb er ook zoveel moeite mee, maar blijf het toch proberen. Dat alleen omdat mijn Nederlands ook niet goed is haha (ben dyslectisch). Goed dat je dit besloten! <3

  Zie ik je nog bij een van de shows bij AFW?

  XxX
  http://fabulousstylews.blogspot.com
  http://www.facebook.nl/fabulousstylews

 12. Knap die beslissing! Ik blog zelf ook in 2 talen, maar dat kan af en toe best lastig zijn! Leuke blog heb je! 🙂

 13. nathalie

  26 januari

  Super mooi!! Dat jasje staat je fantastisch!
  Ik volg je op Bloglovin ♥

  xx
  Nathalie

  http://www.nathalie-kemna.nl
  http://www.facebook.nl/nathalie.kemna.official

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

INSTAGRAM
@lauraboogers