Instadiary || Week 4

 || Lost and found: Autumn 2013 ||

Wat gaat de tijd toch snel voorbij. Deze week is alweer mijn laatste weekje als stagiaire bij PR-bureau Linden & Barbosa. Het voelt alsof ik er pas drie maanden zit, maar er zijn toch echt al bijna 5 maanden voorbij. Dit betekent ook dat het tijd wordt om hard aan de bak te gaan voor school, de beruchte scriptie is waar ik mij de komende maanden op moet gaan focussen. Nu we het toch over school hebben.. Vandaag moest ik helaas nog twee herkansingen inleveren (fingers crossed voor een voldoende). Hier ben ik afgelopen week naast mijn stage vooral druk mee geweest. Hierdoor heb ik niet heel veel op Instagram kunnen plaatsen. Tenzij je natuurlijk foto’s van een laptopscherm erg interessant vindt. Daarom deze week een Instadiary met minder foto’s dan normaal. I’m sorry!! Ik zal het volgende week met jullie goed maken;). 

 || In love with this interior, more inspirations HERE ||

|| Look what came with the post!? The new Blogazine by Fashionista. Vanaf morgen in de winkels en meer hier op de blog || 


Leuk dat je The New Girl In Town leest! Ik ben Laura en deel dagelijks de tips & tricks en inspiraties op het gebied van interieur, reizen, carrière, ondernemen, maar ook de laatste nieuwtjes, leuke weetjes en de trends op het gebied van fashion & beauty. Enjoy!

RELATED POST

 1. lovely photos my dear 🙂 great style !

 2. Succes met de herkansingen! En fijne interieur inspiratie!

  Love,

  Rowan

  Personal Style Blog http://WWW.REDREIDINGHOOD.COM

 3. Jennifer

  27 januari

  Leuke post! Good luck met school!

 4. Die quote is sooo true. XO

 5. sharon

  27 januari

  Succes met de laatste loodjes!

 6. Heel veel succes met je laatste week op stage! Enne, wat een toffe inspiratie foto 🙂 xo

 7. Mooie quote, veel succes met je herkansingen!

 8. Wow, dat is echt snel gegaan! Ik hoop dat je een leuke
  tijd hebt gehad bij Linden & Barbosa! Ik hoop dat je een
  voldoende hebt voor je herkansingen! 🙂

  xoxo
  It’s Dash

 9. Dana

  27 januari

  Ach ja, wat minder foto’s moet kunnen want school gaat voor, veel succes! Nu weet ik al van wie ik die quote heb, had hem gescreenshot en opgeslagen maar nu denk ik: ooooh van daar heb ik het!

 10. Zoals altijd weer een geweldige outfit!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

INSTAGRAM
@lauraboogers