READING

Let’s give the body a boost met BodieBoost

Let’s give the body a boost met BodieBoost

Ook al zitten we alweer bijna een maand in 2014, toch gaat het jaar voor mij pas echt in februari beginnen. Wat betreft de goede voornemens dan. Waarom ik hier pas in februari begin? Deze maand is de laatste maand van mijn stage, wat betekent dat ik vanaf februari niet elke dag meer ’s ochtends om 7 uur van huis weg hoef te gaan en ’s avonds pas om 7 uur weer thuis ben. Natuurlijk moet er wel gewerkt worden, vooral aan school (help, afstuderen). Maar des ondanks heb ik vanaf volgende maand weer meer tijd en dus ook meer tijd om eens langer dan een week de goede voornemens vol te houden.Wat dit jaar op mijn goede voornemens lijstje staat is, net als de jaren hiervoor en net bij als velen andere, meer sporten en gezonder leven/eten. Met de meer sporten voornemen heb ik al iets vooruitgang geboekt, alleen wil ik nog een paar nieuwe sportschoenen (need your help by this!!) Nu nog gezonder eten. En dat is nou net waar ik deze twee boeken van BodieBoost voor nodig heb. Ik heb al veel goede verhalen over BodieBoost gehoord en gelezen, dus het werd tijd om het zelf eens te gaan uitproberen. Vanaf februari gaat het dus echt beginnen! Gaat het mij dan eindelijk lukken om gezond te eten en te leven? Klik op lees meer voor meer info over de twee boeken;).Wil je op de hoogte blijven? Volg mij dan ook op Facebook, Twitter en/of Instagram.

Het Bodieboost kookboek verklapt het eigen al, je vind er namelijk recepten in. Maar het is niet zomaar een kookboek. Naast de uitleg van het BodieBoost principe en de regels, vind je ook een overzicht van alle producten die je mag eten (per familie: koolhydraten, zuivel, fruit, groenten, eiwitten) en de jokertjes. Maar wat ik zelf nog het fijnste vind aan dit boek is dat er per week al uitgestippeld staat wat je ‘moet’ eten + de bereiding. Met dit kookboek bij de hand hoef je dus niet helemaal zelf meer uit te zoeken wat je gaat maken/eten en je af te vragen of je van alle families wel twee producten op hebt (de basis van BodieBoost). Dit geeft mij juist net dat ene steuntje in de rug om het eens te gaan uit proberen! 
Het dagboek is een handig invulboek waarin je jouw persoonlijke BodieBoostchallenge kunt vastleggen, noteren en bijhouden. In dit dagboek noteer je waar je nu staat, waar je naartoe wilt, wat je daarvoor moet doen, voortgang, je weekmenu, je jokerlijst, je motivatie en je moeilijke en goede momenten.
 

Leuk dat je The New Girl In Town leest! Ik ben Laura en deel dagelijks de tips & tricks en inspiraties op het gebied van interieur, reizen, carrière, ondernemen, maar ook de laatste nieuwtjes, leuke weetjes en de trends op het gebied van fashion & beauty. Enjoy!

RELATED POST

 1. Martina

  23 januari

  ik ben nu ook bezig met de boeken en ben het dagboek al aan het bijhouden!

 2. Dat dagboek ziet er interessant uit! Volgens mij werkt het wel als je bijhoudt wat je eet op een dag!

 3. Dit is ook wel wat voor mij! XO

 4. ik heb ook haar eerste boek! erg fijn om te lezen en een dagboek te lezen van andere mensen die erdoor zijn afgevallen liefs x

 5. Wat leuk dat je langs kwam op mijn blog Laura! Wat een goed voornemen, ik had eerlijk gezegd nog niet van deze boeken gehoord…maar misschien is het ook wel wat voor mij 🙂

  x

 6. Anonymous

  23 januari

  Misschien is het ook leuk om de community op Facebook er bij te vermelden?

  Verder ben ik niet helemaal eens met de methode van Bodieboost, maar die community motiveert je wel!

 7. Dit boek heb ik ook! Staan heerlijke recepten tussen. X

 8. Chiara

  25 januari

  Oeh al zoveel over dit boek gehoord inmiddels (: ben er nu wel heel benieuwd naar eigenlijk hihi!

 9. Leuk boek is het hè 😀 ik heb het ook.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

INSTAGRAM
@lauraboogers