READING

New In || Boots from Le Ballon

New In || Boots from Le Ballon

Starting the new year in new boots. Well not technically, because I bought these boots before Christmas and started living in them from that moment. But because this is the first real post this year, so you can say that I’m starting this year with them. Also because you will see these boots in the next three outfit posts from Brugge and Antwerpen. So this is also a little preview!
Dit nieuw jaar begin ik in mijn nieuwe laarzen. Nouja, niet helemaal. Deze laarsjes heb ik namelijk al voor Kerst gekocht, maar omdat dit de eerste echte post van dit jaar is zou je het eigenlijk wel zo kunnen stellen. Bovendien zal je deze laarsjes ook in de komende drie outfit posts uit Brugge en Antwerpen zien, dus bij deze ook nog een kleine preview! 
Boots from Le Ballon (In Sale)


Leuk dat je The New Girl In Town leest! Ik ben Laura en deel dagelijks de tips & tricks en inspiraties op het gebied van interieur, reizen, carrière, ondernemen, maar ook de laatste nieuwtjes, leuke weetjes en de trends op het gebied van fashion & beauty. Enjoy!

RELATED POST

 1. Martina

  2 januari

  toffe laarsjes!

 2. Wauw wat een prachtige laarsjes, echt stoer!

 3. Lisa

  2 januari

  Hele toffe laarsjes. Hier ga je nog veel plezier van hebben, denk ik.

 4. Leuke laarsjes!

  xx Riëlle

 5. Merel

  2 januari

  Mooie laarsjes!

 6. mooie laarsjes ♥

 7. Sara

  3 januari

  Toffe laarsjes!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

INSTAGRAM
@lauraboogers