Shoes of 2013

The people who know me and/or following me for a while knows that I’m addicted to shoes. Also 2013 was a year full of new shoes. From the Nikes above here to the amazing heels from Zara and espadrilles. Here is a short recap of the shoes I bought in 2013. Which pair is your favourite? 
De mensen die mij persoonlijk kennen en/of mij al een tijdje volgt weet dat ik verslaafd ben aan schoenen. Ook 2013 was een jaar vol met nieuwe schoenen. Van de Nikes die je hierboven ziet tot de hakken van Zara en espadrilles. Hierbij een korte recap van de schoenen die ik in 2013 aanschafte. Welk paar is jouw favoriet? 


Leuk dat je The New Girl In Town leest! Ik ben Laura en deel dagelijks de tips & tricks en inspiraties op het gebied van interieur, reizen, carrière, ondernemen, maar ook de laatste nieuwtjes, leuke weetjes en de trends op het gebied van fashion & beauty. Enjoy!

RELATED POST

 1. lol. I’m sure a lot of other fashion bloggers are addicted to shoes as well. Those Nikes are so cute! I’m a total Nike girl. Also, love those boots!
  Beauty Fashion Skin Care Blog -Girlie Blog Seattle | Casual Chic Style

 2. Wauw haha! Ik heb echt een schoenentik
  en jouw schoenen zijn zo gaaf! 🙂

  xoxo
  http://www.its-dash.com

 3. Die paarse sleehakken zijn echt geweldig!!

 4. Heerlijk heh zo’n schoenentik? XO

 5. Karin

  9 januari

  wat een mooie schoenen! Ze zijn zo leuk allemaal! Xx

 6. Martina

  9 januari

  prachtige schoenen! de groene opengewerkte van de Zara heb ik zelf ook!

 7. Heel leuk! ik vind je nike sneakers en je espadrilles het leukste!

  xx Riëlle

 8. Wauw, je groene hakken zijn wel echt mijn favoriet!:D
  xx
  Discover my Stylish Confessions♥

 9. Wat een mooie schoenen! Ik vind je sneakers heel tof 🙂 xo

 10. Sanne

  11 januari

  Hele leuke schoenen, vooral doe groene! <3

 11. Kirsten

  12 januari

  Ik vind de azuurblauwe/groene van volgens mij Zara het mooist!

 12. De vierde, de espadrilles, de voorlaatste en laatste zijn mijn favorietjes!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

INSTAGRAM
@lauraboogers