READING

Travel || Antwerpen day I

Travel || Antwerpen day I

Two days ago you could see the first post of the trip my boyfriend and I made between Christmas and New Years Eve. The first day we went to a city in Belgium Brugge, you can see the post HERE. The second day we went to Antwerpen, another city in Belgium. In this post you can see my outfit and some photos of Antwerpen from the second day. On this day we did some shopping, unfortunately I did not buy anything, and walked trough the city center of Antwerpen. First we went to a beautiful shopping mal, De Stadsfeestzaal, and besides the shopping we visit some great squares and/with Christmasmarkets. For more beautiful evening photos from the beautiful Christmasmarkets you can see HERE
Twee dagen geleden kon je de eerste post van mijn reisje naar België tussen Kerst en Oud & Nieuw zien. Deze eerste dag gingen mijn vriend en ik naar de Belgische stad Brugge, je kunt de post HIER bekijken. De tweede dag zijn we richting Antwerpen gegaan. Op deze dag hebben we wat geshopt, maar helaas niets gekocht, en lekker door de stad gelopen. Eerst zijn we naar het Winkelcentrum De Stadsfeestzaal geweest die je ook voorbij ziet komen op de foto’s, en naast het shoppen hebben we ook veel mooie pleinen gezien en/met kerstmarkten. Wil je nou meer mooie avondfoto’s zien van deze kerstmarkten, bezoek dan eens mijn Instagram pagina HIER

What I wore: 
Shirt, demin gilet, necklace and bag from H&M
Coat, scarf and trousers from Zara
Boots from Le Ballon
Rings from Buddha to Buddha and Melano
Watch from Michael Kors

Leuk dat je The New Girl In Town leest! Ik ben Laura en deel dagelijks de tips & tricks en inspiraties op het gebied van interieur, reizen, carrière, ondernemen, maar ook de laatste nieuwtjes, leuke weetjes en de trends op het gebied van fashion & beauty. Enjoy!

RELATED POST

 1. What a fun trip, and what a neat place. I keep telling myself that I will make it to Europe some day. Really like the way you styled the outfit. It’s so simple yet sleek. Thanks for sharing. Have a nice day!
  Beauty Fashion Skin Care Blog -Girlie Blog Seattle | Casual Chic Style

 2. Haha, daar woon ik!

 3. Maartje

  5 januari

  Het lijkt me echt een super leuke stad. Ik ga er ook een keertje heen 🙂

 4. Mooie foto’s en supertoffe laarsjes! Liefs

 5. Simona

  5 januari

  Love such trips and it looks like you enjoyed yours a lot! Belgium is definitely a must-see! <3

 6. Ana

  5 januari

  Beautiful necklace!

 7. Mooie foto’s! En je outfit ziet er ook leuk uit!

  xx Riélle

 8. Mooie outfit! Heel erg mooi gecombineerd 🙂

 9. Antwerpen is zo`n heeeerlijke stad! Have fun meis 🙂

  xxx Linsey from POSE-BLOG.COM

 10. That was such an amazing holiday so it seems! Love your boots dear…
  http://sepatuholig.blogspot.com/

 11. Sharon

  6 januari

  Ziet er erg mooi uit!!
  Binnenkort ook maar even kijken voor een weekendje belgie!!

  leuke blog ook!

  x sharon
  http://www.fffocus.nl

 12. Mooie foto’s! Je outfit is leuk!

 13. Mooie foto’s, ziet er super uit!

  ♥ Saskia

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

INSTAGRAM
@lauraboogers