Travel || Brugge

When you follow me on Instagram, Facebook and/or Twitter you probably noticed that I was away with my boyfriend for three days between Christmas and New Years Eve. The plan was to go snowboarding in Winterberg (Germany), but unfortunatly there was no snow because of the high temperatures. So we decided to go to Brugge and Antwerpen (Belgium). The first stop was Brugge, where we stayed one day and one night. Unfortunatly The weather was not great at all, lot of wind and rain, but we still managed to see the beautiful and historical city. What I wore that day? You see in this post, also with some photos of the beautiful city itself.
Als je mij op Instagram, Facebook en/of Twitter volgt is het je waarschijnlijk wel opgevallen dat ik drie dagen weg ben geweest tussen Kerst en Oud & Nieuw. Het was eerst de bedoeling om die dagen te gaan snowboarden in Winterberg (Duitsland) maar vanwege de hoge temperaturen lag er helaas geen sneeuw. Mijn vriend en ik hebben toen besloten om naar Brugge en Antwerpen (België) te gaan. De eerste stop was Brugge. Hier verbleven we een dag en een nacht. Helaas zat het weer niet echt mee. Het heeft bijna de hele dag regent en hard gewaait. Toch hebben we nog wel veel van de prachtige stad gezien. Wat ik die dag droeg? Dat zie je in deze post, naast een aantal foto’s van de stad zelf.

What I wore:
Coat and scarf from Zara
Sweater from Mango
Blouse and bag from H&M
Trousers from Scotch & Soda
Shoes from Le Ballon

Leuk dat je The New Girl In Town leest! Ik ben Laura en deel dagelijks de tips & tricks en inspiraties op het gebied van interieur, reizen, carrière, ondernemen, maar ook de laatste nieuwtjes, leuke weetjes en de trends op het gebied van fashion & beauty. Enjoy!

RELATED POST

 1. super look 😉

  i invite to me too

  http://www.live-style20.blogspot.com

 2. Karin

  3 januari

  Ik zag die sjaal nog hangen in de winkel en ik vond ‘m zó leuk! Hij staat je erg leuk en je hebt er een hele leuke outfit mee gemaakt! 🙂 Xx

 3. Wat een leuke foto’s!
  ik vind je sjaal heel mooi!
  Brugge lijkt me trouwens echt super leuk.

  xxx

 4. Leuke foto’s, mooie outfit ook! Brugge vind ik echt een hele leuke stad! 🙂
  xxx Saranda van Sarandipity

 5. Wat een mooie foto’s heb je er gemaakt! Ik vind je outfit trouwens ook heel leuk 🙂 Vooral je laarsjes! xo

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

INSTAGRAM
@lauraboogers