Wishlist || Sport shoes

|| Sport shoes by OTTO ||

Een nieuw jaar betekent nieuwe voornemens. Helaas is één daarvan bij mij altijd hetzelfde: meer sporten. Aan het begin van 2013 was ik goed op weg met 2 à 3 keer in de week sporten, maar helaas sloeg dit om toen de zomer aanbrak. Het werd ook niet veel beter toen ik na de zomer 5 dagen in de week stage ging lopen. Helaas zijn we nu dus weer op hetzelfde punt beland als vorig jaar. 
Vanaf februari heb ik weer meer tijd om te gaan sporten en dan wil ik het ook zeker weer gaan oppakken. En als ik naar deze schoenen kijk krijg ik er alleen nog maar meer zin in. We willen natuurlijk allemaal wel goed en hip voor de dag komen op de sportschool. Gelukkig helpt Nike ons daar een handje bij, met een aantal gave, stoere, gekleurde en geprinte sportschoenen. En het fijne is dat het tegenwoordig ook verantwoord is om deze schoenen ook buiten de sportschool te dragen. Twee goede redenen om nog deze maand een paar aan te schaffen! 


Leuk dat je The New Girl In Town leest! Ik ben Laura en deel dagelijks de tips & tricks en inspiraties op het gebied van interieur, reizen, carrière, ondernemen, maar ook de laatste nieuwtjes, leuke weetjes en de trends op het gebied van fashion & beauty. Enjoy!

RELATED POST

 1. Wauw prachtig! Ik vind al die Nikes zo gaaf op dit moment!

 2. Sophie

  15 januari

  Ik heb zelf Nike Lunareclipse schoenen; ik vind ze heerlijk rennen 🙂

 3. Ik vind de zwarte nikes erg leuk! XO

 4. Heel erg leuk! Ik sport eigenlijk nooit maar ik vind ze gewoon leuk bij outfits!

 5. ik heb de knal roze hardloop schoenen van de H&M voor de zomervakantie besteld
  en die lopen als een veertje en kostte mij maar 20 euro ongeveer! liefs x

 6. De derde is zo mooi! Ik heb ook net 2 weken geleden nike hardloopschoenen gekocht. Roze met blauw en grijs, lekker opvallend haha. En net als jou heb ik ook zo’n voornemen, waar ik niet altijd goed in ben. Maar nu ik de schoenen eindelijk gekocht heb moet ik wel! 😉

 7. Merdjelin

  15 januari

  Ik ben echt gek op Nikes!! Ik heb zelf licht blauwe met wit!! Maar wil graag nog een paar voor ‘binnen’ (fitness). x

 8. Oh gosh… Looks like heaven!! Ik ben gek op de nikies!! Ik heb zelf Nike Roshe Run Speckle!
  Echt super!

  xx
  http://www.nathalie-kemna.nl
  https://www.facebook.com/nathalie.kemna.official

 9. super, Nike is onze favoriet!
  http://www.we-heart-fashion.com

 10. Die middelste zijn echt superrrr vet!

  xxx Linsey from POSE-BLOG.COM

 11. Ik ben ook weer begonnen met hardlopen!
  Succes met je goede voornemen!
  xx

 12. Lisa

  16 januari

  Succes met je voornemens! Ik vind de geprinte nike schoenen echt leuk! 🙂 xx

 13. Wendy

  18 januari

  Ja gaaf! Ik wil er ook een paar maar weet nog niet welke.

  XxX
  http://fabulousstylews.blogspot.com
  http://www.facebook.nl/fabulousstylews

 14. […] Met de meer sporten voornemen heb ik al iets vooruitgang geboekt, alleen wil ik nog een paar nieuwe sportschoenen (need your help by this!!) Nu nog gezonder eten. En dat is nou net waar ik deze twee boeken van […]

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

INSTAGRAM
@lauraboogers