Home || Roomtour

|| Kussens heb ik op de markt gekocht || kleedje en dekbedovertrek Ikea || boek: Influence van Mary-kate en Ashley Olsen || 

Bijna twee jaar geleden deed ik mijn eerste roomtour. Een hoop is sindsdien veranderd. Van veel kleur en voornamelijk paars en groen, ben ik overgegaan naar wit en lichte en neutrale kleuren. Natuurlijk veel beter. Als ik nu terug kijk naar die oude kamer snap ik niet wat ik daar nou zo ‘mooi’ aan vond. Maar ja, een grote verandering dus. Vandaar dat ik het wel weer eens tijd vond om jullie mijn kamer te laten zien. Van mijn bed en prosecco kussens tot mijn mand met magazines, souvenirs en het schilderij dat mijn opa heeft gemaakt. Enjoy the tour!;)

|| Post gekocht bij Dok2 in Veenendaal || 

|| Masker heb ik de eerste keer dat ik Venetië was gekocht || 

 || Geweldige quote! Gekocht bij Dok2 in Veenendaal || 

|| Mand voor magazines, gekocht bij Dok2 in Veenendaal || 

 || Rozen die ik van mijn vriendje voor Valentijnsdag gekregen heb || 

|| Een ‘houder’ voor make-up van Action || 

 || Het schilderij dat mijn opa heeft geschilderd/getekend || 

|| Karl Lagerfeld en Jean Paul Gaultier voor Coca-Cola Light ||

|| Vogue’s en een aantal van mijn (mode) boeken collectie || 


Leuk dat je The New Girl In Town leest! Ik ben Laura en deel dagelijks de tips & tricks en inspiraties op het gebied van interieur, reizen, carrière, ondernemen, maar ook de laatste nieuwtjes, leuke weetjes en de trends op het gebied van fashion & beauty. Enjoy!

RELATED POST

 1. Superleuke foto’s! Een vriendin van mij werkt bij Dok2, ze hebben daar echt leuke spulletjes 🙂

 2. Lana.

  20 februari

  Wat een mooie schilderij van je opa, en je magazine mand is ook heel leuk!

 3. wauw, dat schilderij: je hebt tallentjes in je familie 🙂 XO

 4. Natasja

  20 februari

  Mooi en zo georganiseerd. Ik ben echt slecht in het bijhouden van dingen en maak zo snel weer een rommeltje van alles. Leuk gedaan met de coca cola flessen trouwens!

 5. Annabel

  20 februari

  Leukk! Die ‘post-houder’ heb ik ook hihi Liefs!

 6. Mooie foto’s!

 7. Pretty pretty 🙂

 8. Dana

  21 februari

  Leuke spullen allemaal! Dok 2 kende ik nog niet 🙂

 9. Wauw, wat een prachtig schilderij! Ik vind je kamer heel leuk 🙂 Een hoop prachtige details! xo

 10. Erg leuk! Goed idee om in die flesjes bloemen in te doen, in die van mij zit nog steeds cola 🙂

  xx Riélle

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

INSTAGRAM
@lauraboogers